Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ آمدی کـــــــه با دلم گفتگو کنــــــــــــــــــــــــی! خــــــــــــــانه دل مرا زیر و رو کنــــــــــــــــــــی! از چه رو تو ندانستی که دلی نمـــــانده مرا؟ رنج این غم زندگی به جان رسانده مرا؟ سر تـــــــــــا پا گنهــم،نگهم گوید! راز زندگـــــــــــــــی تبهم گوید! سرد و خاموشم،همه شب تنها! این افســــــــــــانه شب سیهم گوید! از چه رو تو ندانستی که دلی نمانده مرا ؟ رنج این غم زندگی به جان رســـــــــــانده مرا؟ اشکم! آهم! سوزم! دردم! در جان خود غم پروردم! که آتش درونم خدای من! مرا رهـــــــــــــــــــــــا نکرده! در این غمــــــــــم که سوزد ز آ ه من،دلت خدا نکرده! گر ز ابر چشمم باران بارد، یاد دل نشان از یـــاران دارم! عشق آتشینی بر جـــــــــان دارم که آتش درونم خدای من! مرا رهـــــــا نکرده! در این غمم کـــــــــــــــــــــه سوزد ز آه من، دلت خدا نکرده! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ Within Temptation - Paradise /ft. Tarja 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ برگ برنده داوود بهبودی حس میکنم الان پشت کامیونم 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ ای کاش لینک آهنگ هارو می زاشتید ماهم دانلود کنیم... هایده 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ بازم بخند... محسن یگانه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ Hik' \v,thdg اهنگ پروفایلم نوروز پیروز - حسن زیرک سال نو همه دوستان پیروز پروفایل 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ اهنگ پروف خودم مث اینکه خیلی طرفدار داره 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ ناامیدم میکنی... محسن یگانه :music: 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ خموش باش/همایون منکه خیلی باهاش حال میکنم, مخصوصا که مهتاب کرامتی با اون چهره جذابش بازی کرده توش.توصیه میکنم برای ی بار گوش بدین. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ پروف بابک گلکار:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده