GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ Billy Ward And His Dominoes - Stardust 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ مهستی ! تمام دنیا یک طرف، تو یک طرف ... عزیزم دور روزه همش آهنگای قر دار مهستی رو گوش میکنم دست خودم نیست 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ برای آنانکه دیگر نیستند؛ لیک، همیشه خواهند بود... فرامرز اصلانی ، برای همه نداهای ایران (تا آخرین روزی که زنده باشم ، شرمنده ی اون نسل هستم... بغضی که از اون سالها با ما هنوز هست و خواهد ماند...نه میبخشم و نه فراموش میکنم...) 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ گجلر رمیش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ چه سخته........شاهین آرین خیلی زیباست. 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ آهنگ بی کلام فیلم فارست گامپ عاشقشم یعنی وقتی به این آهنگ گوش میدم یه عالمه انرژی مثبت میگیرم:love070: 4 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ http://upir.ir/bahman93/Meysam-Ebrahimi-Dorahi.swf "]http://[flash=quality='high' width='16' height='16']http://upir.ir/bahman93/Meysam-Ebrahimi-Dorahi.swf آهنگ دو راهي با صداي ميثم ابراهيمي لينك دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 يه بار دیگه بازم انگاری ناچاره دلم چه غمی تو دلمه طفلک بیچاره دلم یه دفعه دیگه باید با کوچه هم خونه بشم باید عقلم و بدم دست تو دیوونه بشم من دائم تو دوراهی ام شاید من اشتباهیم تو قلبم خونه غمه انگار غم وصل قلبمه من دارم کم میارم و عشق و تنها میزارم و این مردم کارش این شده میشکنن قلب آدم و ****************************** یه دفعه دیگه مثل همیشه میشه همه چی یه جا میلنگه چرا درست نمیشه همه چی روی پیشونیم نوشته تو باید تنها بشی تو رو تنها میزاره همونی که عاشقشی من دائم تو دور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هی ام شاید من اشتباهیم تو قلبم خونه غمه انگار غم وصل قلبمه من دارم کم میارم و عشق و تنها میزارم و این مردم کارش این شده میشکنن قلب آدم و خیلی زیباست 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ عشق اشگی که داره بی اراده میریزه... عشق باغی که دیگه تا گلو تو پاییزه ... ما که عمرمونو پای عاشقی دادیم ... گوگوش ... عشق... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ نوازش - ابی هنوزم میشه عاشق بود تو باشی کارِ سختی نیست بدونِ مرز با من باش... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ چرا رفتی همایون شجریان دلِ دیوانه را دیوانه تر کن مرا از هر دو عالم بی خبر کن 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ کــــــــــاروان (عبدالحسین مختاباد) با کاروان با ماه من محمل به محمل می رود سرگشته از ای آه من منزل به منزل می رود اشکم به دامان می رود آهم به کیهان می رود دل از بر جان می رود جان در پی دل می رود محمل نشین ماه من دلداردلخواه من از بخت گمراه من رفت از برم ماه من........... 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دیگه این قوزک پا یاری رفتن نداره ، لبای خشکیده ام حرفی واسه گفتن نداره فریدون فروغی 3 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ پرنده ی غمگین محسن چاوشی *نگاه به آینه بکن چقدر شکسته شدی شکستنت اما چه بد شکسته شدی سحر تو راهه و تو دوباره بی خوابی چه مرگته دل من چرا نمیخوابی... هی..... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده