Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ Mah Pishano -------> Darya Dadvar 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ آهنگ بی کلام Aurora از Vanessa Mae بسیار زیباست 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ روز اربعين همين مونده اهنگ گوش كنم چه معني داره لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ پلنگ زخمی شاهین نجفی سایه ی ثانیه های ساعت سالی میشه..که پنجره ها از زخم تن تو شکستن... که حنجره ها همه خفه شدن و بستن...من ترسو تنها تورو ترانه کردم... صد بار قسم خوردم برنگردم...ولی مگه میشه نمیشه تو خاکمی... واسه تو دائم الوضو ام تو نمازمی...واسه توئه لامصب این پر پر زدن...ببین روزی که جنازمو واست اوردن.. 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ Fariborz Lachini - Gole Yakh چی بخونم جوونیم رفته صدام رفته دیگه ، گل یخ توی دلم جوونه کرده... 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ دل خوش سیری چند- محمدرضا عیوضی 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ آهنگ فیلم 3 آیرون Gafsa / Natacha Atlas ویران کننده است این آهنگ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده