yade dirooz 1814 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 مثل باد سرد پاییز غم لعنتی به من زد حتی باغبون نفهمید که چه آفتی به من زد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 je t'aime-Lara fabian خیلی وقت بود دلم این اهنگو میخواست یادم میرفت گوش بدم 5
sun-shine 7672 ارسال شده در 1 اسفند، 2014 روزای برفی از پاشایی و گلزار (آهنگ پروفم) فوق العادس ولی یکم غمگینه
yade dirooz 1814 ارسال شده در 1 اسفند، 2014 داریوش، برادر جان... دلم خوش نیست غمگینم ... شبا و رنج تنهایی ... نمیدونی چه سخته در به در بودن... دلم تنگه برادر جان... 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 شادمهر عزیز...پرپرواز.. تو حضور مبهم پنجره ها روبروم دیوارای آجریه خورشید روشن فردا مال تو سهم من شبای خاکستری توی این دلواپسی های مدام جز ترانه های زخمی چی دارم وقتی حتی تو برام غریبه ای سر رو شونه های بارون میزارم اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تو میتونه قفل قفس رو بشکنه منم و یه آسمون بی دریغ منم و یه کوره راه ناگزیر ای ستاره شبای مشرقی پر پرواز منو ازم نگیر اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تو میتونه قفل قفس رو بشکنه منم و یه آسمون بی دریغ منم و یه کوره راه ناگزیر ای ستاره شبای مشرقی پر پرواز منو ازم نگیر ازم نگیر… 1
ارسال های توصیه شده