yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ مثل باد سرد پاییز غم لعنتی به من زد حتی باغبون نفهمید که چه آفتی به من زد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ je t'aime-Lara fabian خیلی وقت بود دلم این اهنگو میخواست یادم میرفت گوش بدم 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ روزای برفی از پاشایی و گلزار (آهنگ پروفم) فوق العادس ولی یکم غمگینه لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ داریوش، برادر جان... دلم خوش نیست غمگینم ... شبا و رنج تنهایی ... نمیدونی چه سخته در به در بودن... دلم تنگه برادر جان... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ استاد شادمهر عقیلی حالم عوض میشه 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ چندتا آهنگ قدیمی که همه دلخوشیامه... 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ murat gokebakan ----> ay yuzlum 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ آهنگ تولده... نمیدونم از کی...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ شادمهر عزیز...پرپرواز.. تو حضور مبهم پنجره ها روبروم دیوارای آجریه خورشید روشن فردا مال تو سهم من شبای خاکستری توی این دلواپسی های مدام جز ترانه های زخمی چی دارم وقتی حتی تو برام غریبه ای سر رو شونه های بارون میزارم اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تو میتونه قفل قفس رو بشکنه منم و یه آسمون بی دریغ منم و یه کوره راه ناگزیر ای ستاره شبای مشرقی پر پرواز منو ازم نگیر اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تو میتونه قفل قفس رو بشکنه منم و یه آسمون بی دریغ منم و یه کوره راه ناگزیر ای ستاره شبای مشرقی پر پرواز منو ازم نگیر ازم نگیر… 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده