saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ [h=2]متن آهنگ روز برفی محمدرضا گلزار و مرتضی پاشایی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♫♫♫ چشامو میبندم میخوام هرچی غصس بمیره که تو خواب یکی از تنم عطرتو پس بگیره نمیشه…نمیشه.. عزیزم نمیدونی عشقت چقدر سینه سوزه چه سخته آدم چشم به تاریکی شب بدوزه همیشه…همیشه.. شبا بیدار و روزا خیره به عکست این شده کارم دیگه طاقت ندارم دلم میخواد یجایی اونور دنیا خودمو جا بزارم.. آخه عادت ندارم تو که نباشی خوابم نمیره خیلی دلم میگیره فراموشم نمیشه خاطره هامون واسه من خیلی دیره.. یه آدم چقدر طاقت غصه داره چجوری میشه خنده روی لبام پا بذاره دوباره دوباره به جایی رسیدم که با هیچکی حرفی ندارم نباشی من هیچ حسی به روز برفی ندارم نمیخوام ، بباره شبا بیدار و روزا خیره به عکست این شده کارم دیگه طاقت ندارم دلم میخواد یجایی اونور دنیا خودمو جا بزارم.. آخه عادت ندارم تو که نباشی خوابم نمیره خیلی دلم میگیره فراموشم نمیشه خاطره هامون واسه من خیلی دیره.. 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بی معرفت- رستمی انقده گریه کردم این شبا رو... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجیدرضا...ببخش عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ محسن چاووشی... چشمای طوسی...:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ Brooklyn Baby از Lana Del Rey صدا و سبک بسیار دلنشینی دارن ایشون 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اهنگ قشنگ خودم در پروقایل خودم.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده