spow 44198 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 مجموعه The Rolling Stone 100 Greatest Guitar Songs Of All Time فوق العادست الان اهنگ Eruption ساخته سال 1978 توسط وان هلن رو گوش میدم پدر گیتار بیسو دراورد لامصب 2
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 آهنگ با تو – رامین بی باک حتی وقتی دوری از من نزدیکم با تو کی مثل من از بر کرده رنگ چشماتومونده هنوز توی ذهنم تک تک حرفاتو توی قلبم نمیگیره هیچکسی جاتو من آرزو دارم که عمرم با تو سر شه بین من و تو فاصله هر روز کمتر شه یک لحظه دور از تو برام قد هزار ساله با من باش عشقم تا زندگیم زیبا تر شه تو دنیام عشق تو مثل یه جادو شد وقتی خیره شدی توی چشمام دست دلم رو شد با تو خوبه حال و هوام با تو چقد شادم باهم وقتی پیش منی غم میره از یادم حتی وقتی دوری از من نزدیکم با تو کی مثل من از بر کرده رنگ چشماتو مونده هنوز توی ذهنم تک تک حرفاتو توی قلبم نمیگیره هیچکسی جاتو من آرزو دارم که عمرم با تو سر شه بین من و تو فاصله هر روز کمتر شه یک لحظه دور از تو برام قد هزار ساله با من باش عشقم تا زندگیم زیبا تر شه 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 بوی بارون -علیرضا عصار وقتی صدای بارون می پیچه توی ناودون پر می کشه پرستو، به زیر طاق ایوون وقتی پرنده صبح، رو شاخه ها می شینه خورشید خانم یه خوشه شبنم زگل می چینه ********************* ابری ترین هوا رو توچشم تو میبینم شبا به زیر بارون با یاد تو میشینم ابری ترین هوا رو توچشم تو میبینم شبا به زیر بارون با یاد تو میشینم ********************* وقتی که بوی بارون می پیچه توی جنگل اقاقی از لطافت میشه یا طاقه مخمل وقتی که ابری میشه چشمای سبز بیشه دستای خیس بارون، می مونه روی شیشه ********************* ابری ترین هوا رو توچشم تو میبینم شبا به زیر بارون با یاد تو میشینم ابری ترین هوا رو توچشم تو میبینم شبا به زیر بارون با یاد تو میشینم ********************* حالا شبا که نیستی چشمای من میباره آواز گریه هاتو بیاد من میاره بعد تو دست بارون رو شونه های گل نیست رو شاخه اقاقی، جا پای سبز گل نیست 7
victoria_r 7682 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 یه سری آهنگ شاد شاد شاااااااااااااد عاشقانه و عروسیییییییییییییییییی انقد خوبهههههههههههههههه :w330::music: الآنم آهنگ از این ساعت سامان آرسته اومد از این ساعت دیگه یه لحظه هم بی تو میمیرم از این ساعت دیگه زندگیمو به پات میریزم...:62izy85: 5
spow 44198 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 مجموعه اهنگ 100 Greatest Guitarists of All Time - Rolling Stone Magazine اینترنت تورنت را متبرک سازد عامین! 4
spow 44198 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 من عاشق این ترانه و ریتمش شدم معرکست Chuck Berry - Johnny B. Goode 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 17 خرداد، 2014 فکرشم نکن از محمد علیزاده فکرشم نکن ، دوباره با خیالت عاشقم نکن تو مال من نمیشی دلخوشم نکن،فکرشم نکن منتظر نباش ، اگرچه غرق دل تو اشک و گریه هاش نمیذارم بیاد به گوش تو صداش ، منتظر نباش حالا که ، یکی دیگه کنارته تموم سهم من ازت اتاق و خاطراتته تو واسم ، یه عکسی روی میز من قراره با یه سایه زندگی کنم عزیز من فکرشم نکن فکرشم نکن ، دوباره مثل اون روزا یه عالم حرفای دوتایی باشه بین ما دوتا من بی تو، یه درد بی نهایتم گمون کنم تا آسمون رسیده این شکایتمفکرشم نکن ♫♫♫ بعضی حرفا می سوزونه قلب آدمو بعضیا یه حرفایی میگن به آدمو کاش تو مثل بقیه نبودی با دلم درد عشق تو کشیدم ای خدا دلم 1
victoria_r 7682 ارسال شده در 17 خرداد، 2014 محسن یگانه بازم بخند حرفایی که نمیگیو از تو چشات میخونم به یاد من نباشیم به یاد تو میمونم همیشه اون نگاه تو حرفای تازه داره با من دوباره حرف بزن بازم بخند دوباره پیشنهاد آقامون اینااااا وقتی اخم میکنم مخصوصا این قسمتش بخند وقتی میخندی میگم غصه رو بی خیالش بخند که غم از توی شعرام بره رد کارش 6
victoria_r 7682 ارسال شده در 18 خرداد، 2014 اولین لبخند شهاب رمضان بذار از خنده های تو یکم خوشبختی بردارم منی که حتی از خوابی که میبینی خبر دارم حال خوبم با تو امروز تموم نمیشه آرزوهای من سهم تو همیشه 4
ارسال های توصیه شده