Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ El Perdedor از Enrique Iglesias 2 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ بغض... مرتضی پاشایی... که بی هوا ، هوای گریه دارم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ برف بابک جهان بخش آرامش بهم میده 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ راز این خونه خواننده و آهنگساز: رضا یزدانی تنظیم: بهروز پایگان شاعر: عدبالجبار کاکایی 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ بنیامین-همسفر همسفر ای هم ستاره سر رو شونه های من بذار دوباره وقتی برفا آب بشن رودخونه سر رو شونه ی دریا میذاره 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ منو دل ....علی زیبایی (تکتا) منو دل دیگه اخر کاریم ................ 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام I could never miss your loveهیچوقت نتونستم از عشقت چشمپوشی کنم 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ هراسون (عماد طالب زاده) هراسون بودم از روز جدایی ، آخرم اومد... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ اهنگ پروفایل [h=1]a_ghadimi روبروی من (علیرضا طلیسچی ) [/h] 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ پاییز دلتنگی-روزبه نعمت الهی پاییز دلتنگی رویات بهارم بود تو هق هق ابرا عطرت کنارم بود میشد بمیرم با رویای تو اما ای کاش آغوشت سنگ مزارم بود 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی که شاهین نجفی وقتی که شاملو پا نداشت معلم هزازپا بود وقتی نصرت رو میز نبود روی تخت تنها بود وقتی تویی و بغض طنز و طنز بغض الود وقتی تویی و یه گله عالم مردود وقتی تویی و توبه شعرهای دست به عصا وقتی تویی و فکر شاشیدن به این دنیا 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ Give Life Back To Music از Daft Punk 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ زندگیمو شناختم با تو بابکــــ رهنما .................... زندگیمو شناختم با تو خودمو شناختم با تو زندگیمو شناختم با تو من به عشق رسیدم با تو زنگیمو شناختم با تو من به عشق رسیدم با تو من به عشق رسیدم با تو من به عشق رسیدم با تو بی تو زندگی فایده نداره بی تو زندگی فایده نداره او او او او او با تو زندگیمو شناختم با تو یه ترانه ساختم با تو زندگی محاله بی تو مثله خواب و خیاله بی تو 2 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ آهنگ الهی بمیرم از علیرضا روزگار که واقعا اهنگ یکیه...بهتون پیشنهاد میدم حتما گوشش کنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده