Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ افتخاری : آلبوم نیلوفرانه1 - خدایا خدایا یگانه تویی همه گریه ها را بهانه تویی 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یه اهنگ خالی سنتور و دف نمیدونم مال کیه و اسم اهنگ چیه 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ بچه ها کسی یک جا ارشیو اهنگهای زیبا خارجی سراغ داره بگه من دانلود کنم... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ بچه ها کسی یک جا ارشیو اهنگهای زیبا خارجی سراغ داره بگه من دانلود کنم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی من سایت موزیک نخواستم گفتم یک ارشیو از اهنگهای زیبا خاجری مثلا 100اهنگ برتر ! بازم مرسی اینجا ارشیو الوم داره بازم تشکر 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ آهنگ کاش غصه تموم میشد از محسن یگانه 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چرا حس میکنم هستی کنارم چرا این رفتن و باور ندارم چرا گم میکنم روز و شبامو چرا هستی میون خوای و رویا چرا پر میشی تو هرم نفسهام دارم نفس نفس نبودت و رو کم میارم میخوای بری تو رو به این ترانه میسپارم ولی نروووووووووو نرو بموووون نرو که جز تو چاره ای بجز خودت ندارم نرو بمون نرو بمون کنارم مهرنوش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده