Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ John Williams - Schindler_s List Piano Solo 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آهنگ بی کلامی... به نام پاییز.... اثر فریبرز لاچینی 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آهنگ بی کلامی... به نام پاییز.... اثر فریبرز لاچینی آهنگ بي كلام قشنگ داريد معرفي كنيد بريم دانلود كنيم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آهنگ بي كلام قشنگ داريد معرفي كنيد بريم دانلود كنيم من تعدادی از آهنگ های یانی رو دارم...و اونا را مستمر گوش میدم... این آهنگ آخری هم از آقای لاچینی تحت عنوان یک آلبومی به همین نام یعنی پاییز....اونجور که روی برچسب نوشته.... طیف وسیعی نیست آهنگ هایی که گوش می دم... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اشکای یخی ، سیاوش قمیشی **** اشکای یخیمو پاک کن درای قلبتو وا کن صدای قلبمو بشنو من چه کردم با دل تو کاشکی تو لحظه آخر عشقو تو نگام میخوندی قلب تو صدامو نشنید نشنید نشنید رفتی با غریبه موندی اگه یک روز بگم از این حکایت که به تو کردم عادت دلم پیش دلت مونده تو زندون رفاقت رفاقت اگه یک شب برسم به حقایق میشم خدای عاشق میگم رازمو به ستاره دریای مغرب دریای مغرب لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ باور نکن .. مهدی یراحی الان توپروفم هست .. قشنگه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ علامت سوال با صدای اوا (اکادمی گوگوش) 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ adele - rolling in the deep 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ Ebi من اگه خدا بودم شهر بم هرگز نمي لرزيد نيمه شب اون غنچه ي نوزاد از نگاه ِ مرگ نمي ترسيد من اگه خدا بودم بچه هاي اورشليم و غزه و صيدا جاي حكم ِ تير و نارنجك ترانه مينوشتن روي ديوارا 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ بهشت شهریار همینی که تو پروفایلم هست 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ منو ببخش مرحوم عبداللهی داره از ماهواره پخش میشه روحش شاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده