en.ml 4113 ارسال شده در 1 تیر، 2015 Eminem - The Monster feat. Rihanna برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
en.ml 4113 ارسال شده در 2 تیر، 2015 Adele Never Gonna Leave You برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 3 تیر، 2015 تاوان... احسان خواجه امیری منو جون پناه خودت کن برو بزار پای این آرزوم وایستم به هرکی بهم گفت ازت رد شده قسم میخورم من خودم خواستم منو جون پناه خودت کن برو من از زخم هایی که خوردم پرم تو باید از این پله بالا بری ، توبالا نری من زمین میخورم درست لحظه ای که تو باید بری،اسیر یه احساس مبهم شدیم ببین بعد یک عمر پرپر زدن،چه جای بدی عاشق هم شدیم برای تو مردن شده آرزوم یه حقی که من دارم از زندگی نگاه کن تو این برزخ لعنتی چه مرگی طلب کارم از زندگی به هرجا رسیدم به عشق تو بود کنار تو هرچی بگی داشتم ببین پای تاوان عشقم به تو عجب حسرتی تو دلم کاشتم اگه فکر احساسمونی برو ، اگه عاشق هردومونی برو تو این نقطه از زندگی مرگ هم ، نمیتونه از من بگیره تورو... 2
yade dirooz 1814 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اونقدر دلم میخواد پشیمون شی اما جلو راتو نمیگیرم حرفامو محکم میزنم اما میدونم اینو بی تو می میرم ... سپیده ، لبخند مصنوعی 1
Lean 56968 ارسال شده در 4 تیر، 2015 ترانه ای فوق العاده از sofia karlberg:sigh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 4 تیر، 2015 ترانهٔ مرا ببوس اثری با صدای حسن گلنراقی، شعر از حیدر رقابی، ساخت آهنگ مجید وفادار در دستگاه اصفهان، همراه با ویلون پرویز یاحقی و پیانوی مشیر همایون شهردار از ترانههای ماندگار موسیقی ایرانی 4
Astraea 25351 ارسال شده در 4 تیر، 2015 ترانه ای فوق العاده از sofia karlberg:sigh: ترانه ای دپرسی از sofia karlberg 1
Lean 56968 ارسال شده در 4 تیر، 2015 ترانه ای دپرسی از sofia karlberg ترانه ای شاد و فوق العاده از sofia karlberg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Lean 56968 ارسال شده در 4 تیر، 2015 یه ترانه فوق العاده دیگه از sofia karlberg:sigh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Astraea 25351 ارسال شده در 4 تیر، 2015 ترانه ای شاد و فوق العاده از sofia karlberg این که شاد نبود.... من دارم از جلال همتی گوش میدم: دیگه حالی به آدم میمونه نه والا نه بلا 1
Lean 56968 ارسال شده در 4 تیر، 2015 این که شاد نبود....من دارم از جلال همتی گوش میدم: دیگه حالی به آدم میمونه نه والا نه بلا خو پس درخواست آهنگ خز میدادی 1
Astraea 25351 ارسال شده در 4 تیر، 2015 خو پس درخواست آهنگ خز میدادی یه سری از آهنگای به قول اسی زلم زیمبو البته ویدئوهاشونو ضبط کرده ام و گوش میدم تا اعصابم قوی بشه الان مثلا دارم بیشتر بیشتر شماعی زاده رو میبینم.... 1
Shiva-M 8295 ارسال شده در 5 تیر، 2015 ترانه ای فوق العاده از sofia karlberg:sigh: این آهنگه اصلش مال آریانا گرنده نبود؟! 1
Lean 56968 ارسال شده در 5 تیر، 2015 این آهنگه اصلش مال آریانا گرنده نبود؟! چرا اصلش مال اونه ولی صدای این قشنگتره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
ارسال های توصیه شده