ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من واقعا حوصلم سر رفتههههههههههههه! یه مقداری از کارای یونی و انجام دادم کتاب خوندم تلویزیون نمیبینم با مرغ مینام یه کم صحبت و بازی کردم یه کم موسیقی گوش کردم کارایی که باید انجام میدادم و دسته بندی کردم وقتی کارای یونی و با پی سی انجام میدادم هر از گاهیم به انجمن سر زدم که البته هیچ خبری نبود بالاخره هیچ کدوم از اینا حوصلم و سر جاش نیاورد که نیاورد.... شما وقتی به شدت حوصلتون سر میره چیکار میکنید؟ چیکار میکنید که حوصلتون سر جاش میاد و دوباره سرحال میشید ؟ :164: 42 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ چیزی پیدا کردی به منم بگو میرم اون استاد ابله رو خفه میکنم 14 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ هزاران هزار کارم بکنم باز حوصلم سرجاش نمیاد! باید یه تنوع اساسی ایجاد شه! 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ هیشی سر جاش نمیاد چیزی پیدا کردی به منم بگومیرم اون استاد ابله رو خفه میکنم :icon_pf (34): من گفتم الان همه میریزن اینجا راه حل پیشنهاد میدن!!! 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ همه بی حوصله هستن که اینجا اینجوری شده خداییش همه چیز تو زندگیمون راکد شده عین یه لخته منجمد میمونیم 22 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):من گفتم الان همه میریزن اینجا راه حل پیشنهاد میدن!!! برو پیش مامان باهاش حرف بزن 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوب برو بیرون یه کم بگرد........ الان؟ اتفاقا خیلی دوس دارم فک کنم این تنها چیزیه که حال آدم و جا میاره ولی بیرون رفتنم یه همپا میخواد برو پیش مامان باهاش حرف بزن نیست :164: همه بی حوصله هستن که اینجا اینجوری شدهخداییش همه چیز تو زندگیمون راکد شده عین یه لخته منجمد میمونیم دقیقا.... اتفاقا یه جورایی میدونستم که الان همه میان میگم مائم همینیم مائم حوصلمون سر رفته و اینا .... واقعا این رکود چیه که الان همه گیره ؟ هیچ کس و ندیدم حال و حوصله درست و حسابی داشته باشه 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ هیچی گلم ... برو تو youtube بنویس : Two Awesome Dancing Kids ببینش ... خیلی نازن ... بعدم بقیه کلیپاشو ببین ... ولی من وقتی حوصلم سر میره جدول حل می کنم ... 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ همه بی حوصله هستن که اینجا اینجوری شدهخداییش همه چیز تو زندگیمون راکد شده عین یه لخته منجمد میمونیم واقعا 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نیست :164: تلفن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ رقص آهنگ نت حرف زدن بیرون و ددر با خودم یا دوستان حرم امام رضا ... 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بیا خودم حوصله ات رو میارم سر جاش 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ هیچی گلم ... برو تو youtube بنویس : Two Awesome Dancing Kids ببینش ... خیلی نازن ... بعدم بقیه کلیپاشو ببین ... ولی من وقتی حوصلم سر میره جدول حل می کنم ... اوهوم فکر خوبیه.... یه بازی کامپیوتریم داشتم خوب بود! دانستنی ها بخون حال کن تو حوصلت سر میره دانستنی ها میخونی؟!!! آوانگاردی دیگه....چیکارت میشه کرد! تلفن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رفته ختم ولی میتونم بزنگم به زن دادشم :hapydancsmil: یا مثلا به دوستم :hapydancsmil: خوبه خوبه آفرین ...پیشنهاد بدین شاید به درد بقیه ام خورد بعدا 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ حوصله من که سرجاش نیومد ولی بخون شاید حداقل یه لبخند مهمونت بشه تا حالا دقت کردین ما به بانک اعتماد می کنیم و پولامونو می ذاریم اونجا، ولی بانک به ما اعتماد نداره حتی خودکارها رو هم زنجیر کرده! ملت ما ملتیست که وقتی توی خیابون زل زل نگات می کنن نمی تونی تشخیص بدی خوشگلی یا احیانا زیپت بازه! قلقلک دادن فرد مبتلا به اسهال مانند شوخی با اسلحه در حالت رگبار است! حیف نون یه دوقولو می بینه، می زنه زیر خنده. می گن چرا می خندی؟ می گه تابلوئه فوتوشاپه! من هر وقت حس درس خوندن بهم دست می ده، 5 دقیقه دراز می کشم برطرف می شه! اگر پیاده روی و دوچرخه سواری برای سلامتی مفیده پستچی باید همیشه زنده باشه! یه نهنگ تمام روز رو شنا می کنه، ماهی و آب می خوره ولی باز هم چاقه! یه خرگوش بیشتر وقتا در حال دویدنه و جنب و جوش داره و گیاه خواره ولی فقط ۱٫۵ سال عمر می کنه! یه لاک پشت جنب و جوش نداره، به آرامی حرکت می کنه و هیچ کاری نمی کنه ولی ۴۵۰ سال عمر می کنه! خودتون قضاوت کنید، باز هم می گید ورزش کنم؟ زن: عزیزم، دنبال چی می گردی ۴ ساعته زل زدی به اون قباله ازدواجمون؟! شوهر: دنبال تاریخ انقضاشم! 19 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ داشتم گودر میخوندم اینم جالب بود از ذهنیات من: همیشه همین طوره. بالاخره یک روز میرسه که آدم صبح از خواب بیدار میشه و بدون اینکه دگرگونی خاصی در جهان و مناسباتش ایجاد شده باشه احساس میکنه که حالش خوبه.برمیگردیم به زندگی. 15 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ ا رفته ختم ولی میتونم بزنگم به زن دادشم :hapydancsmil: یا مثلا به دوستم :hapydancsmil: خوبه خوبه آفرین ...پیشنهاد بدین شاید به درد بقیه ام خورد بعدا خب مث اينكه خيلي ش حل شد .مباركه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ تو حوصلت سر میره دانستنی ها میخونی؟!!! آوانگاردی دیگه....چیکارت میشه کرد! باور کن هیچی به اندازه ی دانستنی ها به من لذت نمیده! امروز شماره جدیدش اومد درباره ناحیه 51 نوشته... بخون عالیه. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده