Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل به نقش مهم رو توی زندگی من بازی کرده تا الان... وقتی که بچه بودم همیشه وقتی ناراحت بودم یه بسته پاستیل خیلی میتونست منو شاد کنه. هنوز هم پاستیل میخورم. یا اینکه همیشه وقتی پاستیل رو میخرم خجالت می کشم با این قد و هیکلم بسته پاستیل بگیرم دستم تو خیابون راه برم بخورم. اما هنوز یه بسته پاستیل با بسته بندی رنگی میتونه منو بشدت شاد کنه. توی این تاپیک می خوام انواع پاستیل های مختلف رو معرفی کنم. یه تاپیک نوستالوژیک دیگه که هنوز هم توی زندگی ام ادامه داره ... این بار با تنوع بیشتر در شکل و اندازه و رنگ ... 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل کرمی آیا میدانید کرمها یکی از مهمترین موجودات روی زمین هستند؟ کرمها سالانه میلیاردها تن خاک را جابجا و از این طریق به محیط زیست کمک میکنند. هنگامی كه به چمنزاري پهناور مینگریم، به یاد داشته باشیم كه همه آن طراوت و زيبايي، مدیون كرمها است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل مار آیا میدانید از بین تمام موجودات زمین مارها بیشترین حساسیت را به زلزله دارند؟ در فناوريهاي پیشرفته از مارها برای پیش بینی زلزله استفاده میکنند. مارها حتی میتوانند سه تا پنج روز قبل و از فاصلهی 120 کیلومتری زلزله را تشخیص بدهند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل اعضای بدن اعضای بدن: آیا میدانید ژلاتین که مادهی عمدهی تشکیل دهندهی پاستیل است، از اعضای بدن شما در برابر ضربات و جراحات مراقبت میکند؟ ژلاتین علاوه بر تقویت ماهیچهها، استخوانها و پوست، براي موها و ناخنها نيز مفيد است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل خرس خرس: آيا ميدانيد يكي از عجيبترين موجودات در حيات وحش، خرس قطبي است؟ با كمي مطالعه در زمينه نواحي بينهايت سرد و غيرقابل زيست قطبي ميتوان به راحتي به اين موضوع پي برد. خرسهاي قطبي در طول مدت خواب زمستاني خود مجبورند كه انرژي زيادي ذخيره كنند. دانشمنداني كه عمر خود را براي كشف عجايب زندگي اين خرسها صرف كردهاند، اعتقاد دارند كه چربي بدن اين خرسها از نوع چربي قهوهاي است كه ماندگاري بالاتري دارد و در مقايسه با حجم مساوي از آن در برابر چربي سفيد، انرژي بيشتري توليد ميكند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل لب آیا میدانستید لبخند زدن سیستم ایمنی بدن را به دلیل اينكه شما احساس آرامش بیشتری دارید، تقويت ميكند؟ با لبخند زدن از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری کنید!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل کولا آیا میدانید کولا چیست؟ در هشتم ماه مه 1886 میلادی عصاره کولا به صورت کاملا اتفاقی توسط داروسازی اهل آتلانتای آمریکا کشف شد. جان استیث، هنگامی که در آزمایشگاه در حال آزمایش داروها و مواد مختلف بود توانست عصارهای کشف نماید که طعم فوق العادهای را در دهان ایجاد میکرد و به این ترتيب نوشابهي کولا دار پا به عرصه وجود گذاشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل فانتا آیا می دانید فانتا پر طرفدارترين محصول نوشیدنی جهان است.؟ شرکت فانتا تقریبا در تمام کشور های جهان تولید کننده دارد و با تنوع بیش از 100 طعم مختلف تولید می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل سگ آیا می دانید سگ خانگی یکی از حیوانات کاری و نیز هم نشین انسان ها بوده و هست. او حمایت از صاحب خویش را وظیفه خود می داند و هم چنین از هوش فراوانی برخوردار است. سگ ها دارای حواسی مشابه انسان می باشند و درست مانند انسان ها خواب می بینند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل آلبالو آیا میدانید آلبالو با اینکه میوه ترش و خوشمزه ای است خواص دارویی بسیاری دارد؟ آلبالو مسكن تشنگي است و شربت آلبالو بهترين دارو براي افرادي است كه عطش فراوان دارند. اين ميوه از حالت تهوع نيز جلوگیری میکند و برای افرادی که چربی زیادی در شکم دارند بسیار مفید است. آلبالو اعصاب را آرام میکند و برای رفع التهابات فوايد فراواني دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل ماه و ستاره آیا میدانید ما همواره فقط یک سمت ماه را میبینیم؟ نیمکرهای از ماه به طور دائمی رو به زمین قرار دارد که سمت پیدای ماه نامیده میشود. نیمه پنهان آن را -ذسمت تاريك ماه- مینامند. علت چنين پديدهاي سنگین بودن نیمهٔ آشکار ماه و اثر گرانش زمین بر روی آن است. نور ماه نيز، نوری است که از خورشید بر آن تابيده شده و از سطح ماه به کره زمین بازتابانده ميشود. این نور در مدت سه ثانیه به ما میرسد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل کوسه آیا میدانید کوسهها در حقيقت موجودات خطرناکی نیستند؟ برخورداري از موهبات فراوانی، کوسه را به یکی از نادرترین شکارچیان کره زمین تبديل کرده است. بسیاری از کوسهها برای حمله آفریده شدهاند، اما همه آنها حمله نمیکنند. در واقع بیشتر کوسهها برای انسان بیضرر هستند (مانند کوسه نهنگی) و فقط گونههای محدودی تا کنون خطرناک شناخته شدهاند. این سلاطین اقیانوسها برای صنعت اکوتوریسم غواصی نيز منبعی پر درآمد به حساب ميآيند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل خرس آیا میدانید خرسهای قطبی حس بویایی بسیار پرقدرتي دارند؟ خرسهای قطبی بوی غذا را از فاصله چند كيلومتري در هوای آزاد و همچنین از فاصله سه متری در زیر برف تشخیص میدهد. این حیوانات بسیاری از وقت خود را زیر آب سپری میکند. در بعضی از کشورها آنها را به عنوان پستانداران دریایی ميشناسند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل قورباغه آیا میدانید قورباغهها هم پرواز میکنند؟ بعضی از قورباغهها با استفاده از انگشتان پره دارشان به عنوان بال پرواز، از این درخت به آن درخت میپرند. اين قورباغههاي درختي در جنگلهاي باراني مناطق استوايي زندگي ميكنند و در حالیکه روی شاخهها راه میروند، حشرات را شکار میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ و اما پاستیلی که از همه بیشتر باهاش خاطره داشتم: پاستیل کولای ژلیبون 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ وقتی هممون و به همه این پاستیلا مهمون کردی میفهمی دیگه از این تاپیکای هوس انگیز نزنی! :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ وقتی هممون و به همه این پاستیلا مهمون کردی میفهمی دیگه از این تاپیکای هوس انگیز نزنی! :vahidrk: روحیه این اوری مارو داشته باش... وسط زندگی پاستیلی رنگ و وارنگ، مارو کتک میزنه... حالا زدی ضربتی ضربتی نوش کن 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ روحیه این اوری مارو داشته باش... وسط زندگی پاستیلی رنگ و وارنگ، مارو کتک میزنه... حالا زدی ضربتی ضربتی نوش کن خوب مشکل همینه دیگه نشستم همش و خوندم بعد رفتم تمام اتاقم و گشتم دیدم پاستیلام و همش و خوردم! هیچی نمونده! اومدم سر تو خالیش کردم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوب مشکل همینه دیگه نشستم همش و خوندم بعد رفتم تمام اتاقم و گشتم دیدم پاستیلام و همش و خوردم! هیچی نمونده! اومدم سر تو خالیش کردم :hapydancsmil: عوضش من اینجا هم پاستیل دارم هم آلوچه دارم هم آدامس قلقلی دارم. یعنی من ندارم ملیکا داره من ازش می پیچونم. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ چه خاطرات قشنگی با دیدن این پاستیلا برام زنده شد . . . :hapydancsmil: بعضی اتفاقاتم تو زندگی همین قدر رنگی هست ولی اثرشو دیر می فهمیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده