رفتن به مطلب

درددلی با فریدون فرخزاد - در استانه 16 آذر( روز دانشجو) - تقدیم به تمامی فداییان راه آزادی و وطن

ارسال های توصیه شده

می خندیدی اما تو چشات پر غم بود همیشه واست یه قدم تا خوشبختی کم بوددرد یه ملت مث یه غده تو سینه و درک اینکه همیشه یکی توی کمینهوتاریخ مث یه صفحه روبروت میاد می خوای داد بزنی اما صدات دیگه در نمیاد...فری ولی خوب شد که امروز دیگه نیستی نیستی و بدبختی وفلاکت و ببینیفری همه خودمونو فروختیم، کسی نیست اینجا همه جانی وجاسوسن یا کاسه لیسشعر وطن مرد و امروز فقط یه شعاره بی غیرتی امروز مرسومه رو بورسه رو کارهخوب شد نیستی و ببینی چه خفتیه امروز بی رگ و اخته شدن نعمتیهتو رفتیو نیستیو ما رو سی سال رقصوندن لژنشین ها هنوز نشستن و خون میخورنفری تورو فروغ دیگه بس کن نخون آخه صدات مث عذاب وجدانه واسمونتا از آشیانه سویت پر بگیرم از بندم رها ساز تا از غم نمیرماین آواز غمهاست بر روی لب من یا آوازی تنهاست هم گام شب منحالا نمیدونم بخندم یا گریه کنم تو آینه خودم و می بینم ،میگم این منم؟یه عقده مث سنگ شده روی قلبم چی حالا مونده از گذشتم نمی دونمحالا اگه جلو چشام یه دخترو لخت کنن منم کمک می کنم که بیکینیشو بکننپرچم و به باد دادم و از خودم گم شدم با قاتل جوونیم عهد بستم و دس دادماونکه عمرمو بر باد داد ،رفیقم شد سی چهل سال هر چی قرقره کردم پس دادمتو هر شکل و لباس ،مذهبی یا ناسیونالیستم یه چپ پلاستیکی رفرمیستم پوپولیستمیه نون به نرخ روز خور، یه مار ماهیم من هیچ چیز نیستم همان چیز که تو خواهیمبا اینکه با چشام فقر و بدبختی رو دیدم به ظاهر زار زدم و ته دلم خندیدماز وطن و تاریخ وملیتم خوندم آخر هفته تو دیسکوها باباکرم رقصیدمفری تورو روح فروغ ،دیگه بس کن ،نخون آخه صدات مث عذاب وجدان واسمونتا از آشیانه سویت پر بگیرم از بندم رها ساز تا از غم نمیرماین آواز غمهاست بر روی لب من یا آوازی تنهاست هم گام شب منخواننده شدم و از سینه و باسن و رون خوندم به یاد کافه ها و زنبازی تو تهرون خوندمدرست که میگن تو منو کردی، خواننده بعد تو با کسای دیگه می پرم ،شرمندهتو که نیستی میرم تو دبی میدم، کنسرت فارسی داره یادم میره اوه مای گاد شتشاید از سر بیچارگی به هر چی تن میدم چهارده قرنه که دارن تو سرم میزننخدایش من چیم ?فری تو بگو من کیم ? فری نشه که به آخر خط برسم کم کمتو رو کشتن و قهرمان شدی، کف زدن از ما تو رو جون عمو فری از ما بیشتر از این نخواهآخه زندگی به سبک تو پر دردسره قدم تو راهی که لحظه به لحظه خطره

• Like 12
لینک به دیدگاه
اشتب شد:icon_redface:

به محمد ادمین گفتم عنوان رو تصحیح کنه

خودتم میتونی ادیت کنی فک کنم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

فک کنم منظورش با فروغ و فریدونِ!:ws38:

آخه یه جاش فریدونُ به فروغ قسمید!:ws52:

اینم فامیلیش فروغیه و آهنگ معروف "یار دبستانی من" که 16 آذر مناسبتش هست رو خونده

شایدم اون باشه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

خيلي بد تايپ شده

همون فريدون فرخزاد درسته برادر فروغ فروخ زاده، اون نوشته معروف "درد دلي با يك فاحشه" رو ايشون نوشتن چند وقت پيش هم شبكه من وتو يه مستند ازش پخش كرد يه هنرمند باسواد و البته مخالف حكومت بوده كه به طرز مشكوكي بعد از انقلاب تو المان به قتل ميرسه .

• Like 7
لینک به دیدگاه
خيلي بد تايپ شده

همون فريدون فرخزاد درسته برادر فروغ فروخ زاده، اون نوشته معروف "درد دلي با يك فاحشه" رو ايشون نوشتن چند وقت پيش هم شبكه من وتو يه مستند ازش پخش كرد يه هنرمند باسواد و البته مخالف حكومت بوده كه به طرز مشكوكي بعد از انقلاب تو المان به قتل ميرسه .

زیادم مشکوک نبود.30-40 تا ضربه چاقو که این حرفا رو نداره.

حالا بعد یه عمری یه تاپیک خوب زده شده به جای عنوان راجع به خود تاپیک صحبت بشه بهتر نیست؟

این روزا که تو این تالار همش صحبت از چکمه و مد و بوق و پاتق و اسپم و اوتار و ....................................................................................

بیخیال همون چکمه رو بچسبین که بهتره.

به قول فریدون فرخزاد:

خیلی بد که ادم فاحشه ی مغزی باشه.

که متاسفانه تو این انجمن زیاد داریم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

فریدون فرخزاد

چقدر زیبا گفت و خواند و رفت....!!

« اسب سفید من. اسب سفید من مهربان و آرامم. اسب سپید من چون کودکی آرام است. ای دریغ از هر چه دادم برای دوست . اسب خوبم اسب خوبم رفیقم اوست!.....»

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا بعد یه عمری یه تاپیک خوب زده شده به جای عنوان راجع به خود تاپیک صحبت بشه بهتر نیست؟

این روزا که تو این تالار همش صحبت از چکمه و مد و بوق و پاتق و اسپم و اوتار و ....................................................................................

به قول فریدون فرخزاد:

حرفتون خیلی توهینِ!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

به قول فریدون فرخزاد:

من يك "فاحشه مغزي" هستم؛ پس نيازي نيست يك "فاحشه مغزي" درباره روز 16 آذر نظري بده...:sigh:

"نجيبان مغزي" كه خواندند و رفتند نظر بدند و چه بسا نظرشان "فاحشگي مغزي" رو از ذهن ما پراند...:sigh:

متاسفانه "نجيبان مغزي" ما حرفي براي گفتن ندارد...:hanghead:

استارتر محترم اگه ميشه بعد از زدن "پست" حتما در صورت نياز يه دستي بهش بكشيد تا قابل خوندن باشه..

با تشكر فراوان..

• Like 4
لینک به دیدگاه
حرفتون خیلی توهینِ!!!

بی‌خیال اهمیت نده...ارزش نداره:w16:

من يك "فاحشه مغزي" هستم؛ پس نيازي نيست يك "فاحشه مغزي" درباره روز 16 آذر نظري بده...:sigh:

"نجيبان مغزي" كه خواندند و رفتند نظر بدند و چه بسا نظرشان "فاحشگي مغزي" رو از ذهن ما پراند...:sigh:

متاسفانه "نجيبان مغزي" ما حرفي براي گفتن ندارد...:hanghead:

استارتر محترم اگه ميشه بعد از زدن "پست" حتما در صورت نياز يه دستي بهش بكشيد تا قابل خوندن باشه..

با تشكر فراوان..

چرا همه به خودتون گرفتین؟:ws52:

چتونه شماها؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا همه به خودتون گرفتین؟:ws52:

چتونه شماها؟

والا داش حميد نميدونم همينطوري اون پست رو زدي يا نه..

خب برادر خوب

من و چند نفر ديگه تو همين تايپيكايي كه اسم بردي همگي داريم پست ميزنيم..

اينكه يه تايپيك خوب نمياد توش يه پست درست و حسابي بزنيم و رفتيم تو اون تايپيكا پست زديم دليل نميشه كه ما "فاحشه مغزي" باشيم..

البته خب ميدونم كه مقصودت از اون حرف اين چيزي كه ما گرفتيم نبود ولي خب نميدونم شايد بد بيان كردي..

بگذريم..

نه با اين پست شما من ناراحت ميشم نه شما با پست من..:icon_gol:

شادزي رفيق:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا داش حميد نميدونم همينطوري اون پست رو زدي يا نه..

خب برادر خوب

من و چند نفر ديگه تو همين تايپيكايي كه اسم بردي همگي داريم پست ميزنيم..

اينكه يه تايپيك خوب نمياد توش يه پست درست و حسابي بزنيم و رفتيم تو اون تايپيكا پست زديم دليل نميشه كه ما "فاحشه مغزي" باشيم..

البته خب ميدونم كه مقصودت از اون حرف اين چيزي كه ما گرفتيم نبود ولي خب نميدونم شايد بد بيان كردي..

بگذريم..

نه با اين پست شما من ناراحت ميشم نه شما با پست من..:icon_gol:

شادزي رفيق:a030:

اهااااااااااا.که اینطور.

نه من فقط یه جمله از فرخزاد گفتم و منظورم به افرادی که تو اون تاپیک پست میدن نبود.خودمم تو اون تاپیک ها چند تا پست دادم.شاید باید اون جمله رو تو یه پست جدا مینوشتم که شما فکر نکنید منظورم با شماس.اشتباه از من بودم.باید دو تا پست می گذاشتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اهااااااااااا.که اینطور.

نه من فقط یه جمله از فرخزاد گفتم و منظورم به افرادی که تو اون تاپیک پست میدن نبود.خودمم تو اون تاپیک ها چند تا پست دادم.شاید باید اون جمله رو تو یه پست جدا مینوشتم که شما فکر نکنید منظورم با شماس.اشتباه از من بودم.باید دو تا پست می گذاشتم.

با خوندنِ پستت بخشیدمت!:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...