El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نه زیاد سخت نیستایناهاش اِوا چه خوشگل خواهر 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ کی حال داره یکی برای من درست کنه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یکی خواهری کنه در حقه من یدونه از اینا برام ببافه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها من فکر کردم برای بند ساعت هم خیلی قشنگ می شه ها 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ مهنازی اینا خیلی سختن نمی دونم....از سفید برفی بپرس که بافته... من ویدئوشو هم دیدم سخت نبود به نظرم 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ این دستبندا یه اسم دیگه هم دارن که بهش میگن friendship bracelets دستبند دوستی ! چندتا مدل میزارم براتون با اجازه مهناز که بدونین چه رنگهایی را باید انتخاب کنید که خوشگل بشه ! بعد با آموزش مهناز جان ببافید ! 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یکی خواهری کنه در حقه من یدونه از اینا برام ببافه اگه میگفتم یکی همسری کنه در حقم لااقل به واکینگ امید داشتم 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اگه میگفتم یکی همسری کنه در حقم لااقل به واکینگ امید داشتم تو جوون بخواه البته به عنوان همسری ولی منم بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ کوچولوها اسپم نکنید دیگه دوره حق خواهری برادری سراومده.... اینها یکم بعضیهاش سختند نمیشه به آسونی بافتشون 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ چقد قشنگن اينا!! ولي بافتنشون سخته و حوصله ميخواد يه جا هم اومدم بخرم انقد گرون بود دلم نيومد بخرم زندگي سخته 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده