Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گره اول و آخرش چه طوریه ؟ اونجایی که آخرش به هم میرسه باید گره بزنیم چه طوریه ؟ همین طوری یه دسته را بهم گره بزنیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گره اول و آخرش چه طوریه ؟اونجایی که آخرش به هم میرسه باید گره بزنیم چه طوریه ؟ همین طوری یه دسته را بهم گره بزنیم ؟ شروع کردی بافتن؟ گروه ی اولش اینجوریه 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ شروع کردی بافتن؟ گروه ی اولش اینجوریه نه نخ ندارم ! میخوام بدونم چه طوری به دستمون ببندیم ؟ بعضی جاها دکمه زدن 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دیدین گفتم برم و برگردم درست میشه؟! :hapydancsmil: ممنون مهناز جان 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: یک دونه اش و بافیدم و اومدم فقط نمیدونم چرا شد شبیه پرچم آلمان 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: یک دونه اش و بافیدم و اومدمفقط نمیدونم چرا شد شبیه پرچم آلمان عع بذار ببینیم :hapydancsmil: واسه بعدی ایشالا بشه پرچم ایتالیا 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ چه خوشگله اینننننننننن من یه صورتیشو دارم نباید زیاد سخت باشه درست کردنش مرسی مهناجی :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نه زیاد سخت نیست ایناهاش 21 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ چه خوشگله ایننننننننننمن یه صورتیشو دارم نباید زیاد سخت باشه درست کردنش مرسی مهناجی :hapydancsmil: یه 20-30 مدل هست...می ذارم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یه 20-30 مدل هست...می ذارم ولی اینو باید میذاشتی بخش هنر نه خانه داری ها 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نه زیاد سخت نیستایناهاش :hapydancsmil: خیلی خوب شده...چقد طول کشید 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ ولی اینو باید میذاشتی بخش هنر نه خانه داری ها آقای مدیر گفتن بذارم اینجا 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ فکرکنم سه ساعت تازه آبجیم سفارش تلش هم داده 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ فکرکنم سه ساعتتازه آبجیم سفارش تلش هم داده بهترین راه واسه ترک اعتیاد به نت من خودمم از دیشب سالگردن سر اینداختم دارم می بافم 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بهترین راه واسه ترک اعتیاد به نت من خودمم از دیشب سالگردن سر اینداختم دارم می بافم اینجا اینقدر گرمه که نمیشه از این چیزیها بافت براش بعد که تموم شد بذار ببینیم چه کردی باشه 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نه زیاد سخت نیست ایناهاش واااااااااااای خدای من! خوج بحالت منم اَینا موخواااااااااااااااااااااااااااااام 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ واااااااااااای خدای من! خوج بحالت منم اَینا موخواااااااااااااااااااااااااااااام خب بشین بباف کاری نداره این هم برای تو 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خب بشین بباف کاری نداره این هم برای تو مجلم اینجاست که بلت نیستم عزیزم! وگرنه همه رنگشو درست میکردم! من از اون آدماییم که دستبندام با رنگ لباسایی که میپوشم سته همیشه، خیلی دوس دارم از اینا داشته باشم همه رنگشو ولی حیف که بلت نیستم خو! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ مجلم اینجاست که بلت نیستم عزیزم! وگرنه همه رنگشو درست میکردم! من از اون آدماییم که دستبندام با رنگ لباسایی که میپوشم سته همیشه، خیلی دوس دارم از اینا داشته باشم همه رنگشو ولی حیف که بلت نیستم خو! خوب اموزش و نگاه کن کاری نداره همش گره هست.. چندتا گره بزنی راه می افتی فقط اندازه نخشو باید حواست باشه کم نباشه.... کلش همینه تو میتونی امتحان کن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده