mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من توی بدترین شرایط امتحان برق دادم ولی به نظرم خیلی شیرین بود آخی مگه چه برنامه ای یادتون دادن؟؟؟؟؟؟؟ پاتوق بچه صنايعي هاي گل .. چه خودتونو تحويل ميگيرين.... رشته صنايع درسته به شيريني برق نيست اما از هيچي بهتره.:gol cheshmak: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ پاتوق بچه صنايعي هاي گل ..چه خودتونو تحويل ميگيرين.... رشته صنايع درسته به شيريني برق نيست اما از هيچي بهتره.:gol cheshmak: دهههه:w00: کاربر که نداریم یدونه هم میاد میخوای بره؟ :w74: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ دهههه:w00:کاربر که نداریم یدونه هم میاد میخوای بره؟ :w74: داد نزن ميرم امينمونو ميارما.... 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ داد نزن ميرم امينمونو ميارما.... برو بیار:4chsmu1: امین با ماست:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ برو بیار:4chsmu1:امین با ماست:persiana__hahaha: :icon_pf (34): :w74: ميگم جديدا" يه جورايي شده... ارادت ما رو هم پذيرا باشيد 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::w74: ميگم جديدا" يه جورايي شده... ارادت ما رو هم پذيرا باشيد امری داری بگو برات سه سوته با امین حلش میکنماااا گریه نکنیا :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ امری داری بگو برات سه سوته با امین حلش میکنماااا گریه نکنیا :persiana__hahaha: من همه رو دوست دارم حتي امين از امضات سايت سهراب سپهري رو گرفتم.ممنون 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من همه رو دوست دارم حتي امين از امضات سايت سهراب سپهري رو گرفتم.ممنون :4chsmu1: امینو مجبوری دوست داشته باشیاااا خواهش میشه سایت خوبیه من دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من میرم لالا مرسی اومدی تالارمون شب خوش 1 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ c++ اما استادش چهار برابر درسش امتحان میگیره از ملاس 30 نفری هر ترم دو نفر پاس میکنه اما خیلی با سواده هاااا من رشتمو دوست دارم چشت در اد واقعا بهت حق می دم ++C آشغاله منم همین و خوندم با یه استاد عقده ای:w821: ولی خدا رو شکر پاس شدم 2 سال پیش ترم 2 :putertired: 2 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ من شمي رو دادم گفتم 17 ميشم داده بهم 14:ws44:خه اين چه وضعشه من دیگه عادت کردم چون هیچ وقت تا حالا نمره های خودم و بهم ندادن تازه استادای خوب که اصلا ازشون توقع نداشتم آمار گفتم 18 به بالا می شم شدم 15 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها دیگه همه امتحاناتونو دادین حالا وقتشه یه کوشول تالارو سر و سامون بدیم با هم باشه؟ :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ برای شروع اینارو پیشنهاد میکنم: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43998 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43334 منتظرما 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ حالا اینایی که پیشنهاد دادی چی هستن؟ لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ حالا اینایی که پیشنهاد دادی چی هستن؟ برو ببین:4chsmu1: سیبم براتون میذارم توی مسیر ورنمیدارینش؟ صد رحمت به حسن کچل 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چرا حسین کچل حالا؟! والا من گفتم حسن:w888: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ حالا تقی نعیم حسن! چه فرقی میکنه! مهم کچل بودنشه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده