Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نه دیجه دوسش ندارم بد اخلاق غرب زده بذار بره من میمونم و پروفایل خالی داغونش میکنیم با هم بیتبیت غرب زده کچل لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یوووووووووووووووووووحی برو دهواش کن فرار غرب زده منو دهوا کرد میکشمششششششششششششششش غرب زده شده داغونننننننننننننننننننننننننننننننن تو خودتو ناناحت نکن عسلی :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من ماندام تنهای تنها حبیبم اماااااااااااااان امااااااااااااان 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ سلام ما یه درس داریم به نام الکرونیک صنعتی امروز بعد از کلی زحمت تونستییییییییم یه سوال از زیر زبون استاد کشیدییم بیرون به ما گفت ببرید بدیید بچه های صنایع حل کنن کسی می تونه کمکم کنه اینم سوال جریان بار یک یکسو کننده صنعتی تقریبا ثابت و برابر با 10 امپر است یکسو کننده پل سه فاز تمام کنترل شونده می باشد زاویه اتش 20 درجه است ولتاژ خط در سیستم 3 فاز 400 ولت Rms است توانی را که بار جذب می کند چقدر است مقدار متوسط و موثر جریان هر تریستور چقدر است مقدار موثر جریان هر فاز رو بدست اورید 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بچه ها اینجا چقدر ساکت شده؟ راستی هیشکی نمدونه مهرداد از چی ناراحت شد یهویی رفت؟:w74: یه کاربرم که داریم میپره 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ بچه ها اینجا چقدر ساکت شده؟راستی هیشکی نمدونه مهرداد از چی ناراحت شد یهویی رفت؟:w74: یه کاربرم که داریم میپره سهلام خو وقت امتحاناست وقت نداریم سر بخارونیم چه برسه بیایم اینجا وا؟مگه مهرداد از چیزی ناراحت شد؟ مگه حالا کلا رفته که رفته؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ من صنایع خالص نیستم...بازم بیام؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ من صنایع خالص نیستم...بازم بیام؟ شما عزیزی خالص و ناخالص نداره خوش اومدی خانوم گل 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ شما عزیزی خالص و ناخالص نداره خوش اومدی خانوم گل واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:dancegirl2:مرسی عزیزم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:dancegirl2:مرسی عزیزم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ چرا درسا اینقد سختهاین برق همش فرمولاش یادم میرهدعا کنید من امتحانمو خوب بدم فردا هم متون دارم لاشو باز نکردم اخیییی منم بلات دعا میکنم آره یک کم برق سخته اما تو میتونییی من هنوز برق رو برنداشتم ببینم چطوریه ، ولی وقتی میگی سخته پس وای به حال من! ایشالا که با یه نمره خوب پاس میکنی درسا رو:ws2: آره جون خودتتتتت من میدونم چقدل ولوجکییی :persiana__hahaha: من صنایع خالص نیستم...بازم بیام؟ به به خوش اومدییییییی :aghosh: صنایعی صنایعیههه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ آره جون خودتتتتتمن میدونم چقدل ولوجکییی نازی سخته به ژوون خودم لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ نازی سخته به ژوون خودم اره این ترما یک کم سخته اما وارد درسای خود صنایع شین سبک میشه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ اره این ترما یک کم سخته اما وارد درسای خود صنایع شین سبک میشه من الان وارد درساش شدم دیجه این ترم کنترل کیفیت داشتم پوکیدم تا خوندمشششششششششش 5شنبه هم طرح ریزی دارم یکی میزنم تو سرم یکی تو سر کتاب لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ من الان وارد درساش شدم دیجه این ترم کنترل کیفیت داشتم پوکیدم تا خوندمشششششششششش 5شنبه هم طرح ریزی دارم یکی میزنم تو سرم یکی تو سر کتاب :4chsmu1: از دست توووووووو کنترل کیفیت آره سخته اما بری ترم بالاتر آسون میشن:persiana__hahaha: لای لای لای بابا طرح ریزی که آسونه که لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ به به خوش اومدییییییی :aghosh: صنایعی صنایعیههه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اخجون من تازه دارم خونوادمو پيدا ميكنم :w14: :w72: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اخجون من تازه دارم خونوادمو پيدا ميكنم :w14: :w72: ای جاننن:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ ای جاننن:aghosh: مي30 عزيزمي:62izy85: اوهوم من تو رو دوست دارم من بيشتر:girl_blush2: :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ به به عضو جدیدمون چه فعالهههه بیا بخلمممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ شرمندم ميكنيد دوستاي خوبم:girl_blush2: :w14::w14::w14: :w36: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده