Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ نوش جان عزيزمبچه ها من برم كم كم تا بعد برو عسلی بای بای:girlhi: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ :ws3: جدی ترم 4 بیدی؟؟؟؟؟ یهنی همسن منی؟!:jc_thinking: آره...!! یعنی انقد بزرگ میزنم...؟؟!! من فکر میکردم تو ترم دو هستی!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ آخ 4 ترم ديگه ات مودنه پسالهي... خوب ببين چطوري بگم تا متوجه شي :ws38: مثلا فكر كن سلامشون مي كردي يا جواب سلامشون رو مي دادي فكر مي كردن بهشون علاقه مندي:ws28::ws28::ws28::ws28: آره زندگي همينه متاسفانه....:icon_pf (34): آهان!!! این 4 ترم هم مثل باد میگذره... عجب ندیده هایی بودن بابا!!! دلم برات میسوزه..!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ نوش جان عزيزمبچه ها من برم كم كم تا بعد رفتی بخوابی...!! خوابالو...!!:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ آره...!! یعنی انقد بزرگ میزنم...؟؟!!من فکر میکردم تو ترم دو هستی!!! به نظر من بزرگتر میزدی!ولی دیگه نمیزنی! اونوقت یهنی من انقد کوچک میزدم ولی دیگه نمیزنم!؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ همین مهمه دیگه.....!! کجا میخونی؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ یعنی کدوم دانشگاه میخونی؟ من هنر تهران میخونم... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ منم صنایع یه خراب شده میخونم دیگه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ فهمیدم کجا رو میگی... بچه های انجمن اکثرا اونجا میخونن...!!! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ فهمیدم کجا رو میگی...بچه های انجمن اکثرا اونجا میخونن...!!! من منظورم از خراب شده شهری بود که توش دارم درس میخونم:shame: وگرنه دانشگاه که موردی نداره!آزاد و پیام نور و سراسری همشون یه چیزی درس میدن دیگه! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ آخی....!! شهر به این خوبی!!! ما میایم آبادش میکنیم... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ آره...!! خبر شیطنت هات میرسه به ما 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ آره...!! خبر شیطنت هات میرسه به ما کی من؟؟؟منو شیطونی؟؟؟؟اصلا به من میاد توروخدا؟؟؟؟:there: من به این ساکتی! ولی هیچکی نمدونه من کجا هستمااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ بماند. منم برم یه چرتکی بزنم....:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ بماند. منم برم یه چرتکی بزنم....:icon_pf (44): ماند!!!! برو برو بخواب! بای بای:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ من برگشتم.........!! :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ اومدم. ولی میرم. باید Power Point درست کنم....!! چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده