rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خوش اومدی سلامتی شما واااااااااااااااااای چقده خوش اومدیییییییییییییییی وووووووووووووش من قوبونه تو و اون شیکلکا جیگملیت عسیسم:aghosh: احیانا آبدارچی چیزی نمیخواین؟ ما هستیما 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ وووووووووووووش من قوبونه تو و اون شیکلکا جیگملیت عسیسم:aghosh: احیانا آبدارچی چیزی نمیخواین؟ ما هستیما قربونت همشون فدای یه تار موت آبدارچی چیه شوما سروری عزیز برا پست مدیریت میایی بوگو تا بگم همین الان بنفش کم رنگ بشی منم بشم دستیارت 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قربونتهمشون فدای یه تار موت آبدارچی چیه شوما سروری عزیز برا پست مدیریت میایی بوگو تا بگم همین الان بنفش کم رنگ بشی منم بشم دستیارت فدات بچم من عسیسمی:aghosh: ما مخلصیم بدجووووور کوجا بریم بنظرت واسه غیبت پیمان 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ شلوم شلوم عسیسم خوفی؟:w14: اومدیم در معیت شوما باشیم جیگملم:aghosh: سلام سلام وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بیا تو بخلممممممممممم خوش اومدی جیگل طلا بوووووووووووووووووووووووووووس اووووووووخی فدات بشم من عسیسم خودتم بدوووووو بیا تو بخلم :aghosh: قوبونت بشم کلییییییییییییییییییییی بووووووووووووووووووچ خیلی وخت بود اینجا نیومده بودم چه خبر مبر؟:w14: خوش اومدی سلامتی شما واااااااااااااااااای چقده خوش اومدیییییییییییییییی وووووووووووووش من قوبونه تو و اون شیکلکا جیگملیت عسیسم:aghosh: احیانا آبدارچی چیزی نمیخواین؟ ما هستیما قربونتهمشون فدای یه تار موت آبدارچی چیه شوما سروری عزیز برا پست مدیریت میایی بوگو تا بگم همین الان بنفش کم رنگ بشی منم بشم دستیارت فدات بچم من عسیسمی:aghosh: ما مخلصیم بدجووووور کوجا بریم بنظرت واسه غیبت پیمان سیلاااااااااااااااااام :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ فدات بچم من عسیسمی:aghosh: ما مخلصیم بدجووووور کوجا بریم بنظرت واسه غیبت پیمان قربونتتتتتتتتتتت بریم تو پیجش خو سیلاااااااااااااااااام:icon_pf (34): سلام به روی ماهت 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ سلام به روی ماهت خوبی یوحی؟ چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ خوبی یوحی؟چه خبر؟ قربانت مرسی هیچی والا ترم جدید و 19 واحد وووووو دیگه بقیه اشو خودت میدونی دیجه خودت چطوریایی؟؟؟ چند واحد برداشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ خوبی یوحی؟چه خبر؟ قربانت مرسی هیچی والا ترم جدید و 19 واحد وووووو دیگه بقیه اشو خودت میدونی دیجه خودت چطوریایی؟؟؟ چند واحد برداشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ قربانت مرسیهیچی والا ترم جدید و 19 واحد وووووو دیگه بقیه اشو خودت میدونی دیجه خودت چطوریایی؟؟؟ چند واحد برداشتی؟ من هیجده تا گرفتم اونم با بدبختی؟:icon_pf (34): فردا باید برم دانشگاه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ یوحی جون کار نداری من برم بخوابم:icon_gol: فردا باید زود پاشم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ من هیجده تا گرفتماونم با بدبختی؟:icon_pf (34): فردا باید برم دانشگاه موفق باشی مهندس پس برو استراحت کن فردا چرت نزنی سر کلاس 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ یوحی جون کار نداری من برم بخوابم:icon_gol:فردا باید زود پاشم برو بسلامت شبت خوش 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شلوم میلاد خان خوفی؟:dancegirl2: یوحی جونم کوژا رفتی دیشب یهو:smiley (18): اگه عصر تونستی بیا بریم پیج بعضیا به غیبت آیییییییییییی دوز دارم:w14: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شلوم میلاد خان خوفی؟:dancegirl2: یوحی جونم کوژا رفتی دیشب یهو:smiley (18): اگه عصر تونستی بیا بریم پیج بعضیا به غیبت آیییییییییییی دوز دارم:w14: بیبخشید یهو شد که باید میرفتم هرموقع بگی رفتیمااااااااااااااا میدونی که من داغونه اینجور کارام تشکرام تموم شدهههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ بیبخشید یهو شد که باید میرفتم هرموقع بگی رفتیمااااااااااااااا میدونی که من داغونه اینجور کارام:persiana__hahaha: تشکرام تموم شدهههههههههههههههههه:banel_smiley_90: الهییییییییییییییی من عاشخ این شیکلکم هروخت پیمون میذاشت یاد تو میوفتادم:aghosh: من الان نیمیتونم ولی عصر برمیگردم واسه انجام پروژه تشکرا منم تمومیده لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ الهییییییییییییییی من عاشخ این شیکلکم هروخت پیمون میذاشت یاد تو میوفتادم:aghosh: من الان نیمیتونم ولی عصر برمیگردم واسه انجام پروژه تشکرا منم تمومیده آخی اگه میدونستم دوست میداریش هر روز میومدم برات میذاشتمش باشه هر موقع بگی هستم الان میرم برا این تشکرا یه آشوبی راه میندازم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ آخی اگه میدونستم دوست میداریش هر روز میومدم برات میذاشتمش باشه هر موقع بگی هستم الان میرم برا این تشکرا یه آشوبی راه میندازم الهییییییییییی شیطونه خودمیییییییییییییی:aghosh: قوبونت پس ما عصر با انرژی باز میگردیم قوبونت بشم با مامیت حرف بزن واسه مدیرا اینکارو نکنن 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ الهییییییییییی شیطونه خودمیییییییییییییی:aghosh: قوبونت پس ما عصر با انرژی باز میگردیم قوبونت بشم با مامیت حرف بزن واسه مدیرا اینکارو نکنن اوکییییییییییییییییی وعده دیدار ما عصری تو پیج بعضیااااااااااااااا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااام بر بانوان گرانقدر میگم اسم اینجا رو عوض کنیم بذاریم پاتوق غیبت 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااام بر بانوان گرانقدرمیگم اسم اینجا رو عوض کنیم بذاریم پاتوق غیبت سلام بر مرد غیور صنایعی میلاد همکار گرامی بنده نهبابا ما اینجا فقط قرارهامونو چک میکنیم وگرنه پاتوق غیبت جایی دیگه ست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده