مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آررررره خیلی میبینی دنیا چه کوچیکه........ نکنه که خودمم........ 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آره واقعا!! نمیدونم شاید!!یعنی شما هم سبد پر از ترانه داری؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آره واقعا!! نمیدونم شاید!!یعنی شما هم سبد پر از ترانه داری؟ بله که دارم............ شما نمیخوای؟ 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ هاااااااااااااا پس خودتی چرا بده 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ هاااااااااااااا پس خودتی چرا بده ای وای.:icon_pf (34): فکر کنم تموم شده......... فردا که اومدی دو تا سبد بهت میدم...... لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ پل ارتباطي بين تالار عمران و ساير تالار هاي وابسته به دست جوانان تالار عمران نوانديشان ساخته شده . به همين منظور از شما دوستان تالار مهندسي صنايع دعوت ميشود پل ارتباطي عمراني ها و غيره عمراني ها _______________ منتظر حضور شما هستيم . با تشكر گروه عمران نوانديشان 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ پل ارتباطي بين تالار عمران و ساير تالار هاي وابسته به دست جوانان تالار عمران نوانديشان ساخته شده . به همين منظور از شما دوستان تالار مهندسي صنايع دعوت ميشود پل ارتباطي عمراني ها و غيره عمراني ها _______________ منتظر حضور شما هستيم . با تشكر گروه عمران نوانديشان حتما مهندسین صنایع بعنوان پیشروان علم و صنعت در این امر مشارکتی فعال خواهند داشت.... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من اییییییییییییینججااااااااااااااااااااامممممممممم!!!!!!!!!!!! میخواستم گوسفند قربونی کنم، ولی پیدا نکردم.... ببخشین دیگه!!:icon_pf (34): الان فکر کن اینجا یه گوسفند زمین زدیم....!! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام سلام گلم خوش اومدی:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون میگم فانوسی قبلا مدیر نبود؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ممنونمیگم فانوسی قبلا مدیر نبود؟ شلا مدیر بود فانوس همیشه مدیر هست ولی الان رفته خستگی بگیره 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اها گفتم ساید این فانوش اون فانوس نیست خسته نباشه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اها گفتم ساید این فانوش اون فانوس نیستخسته نباشه ما یدونه فانوس بیشتر نداریم سلامت باشی ممنون 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهندس خوش فکر کجاست پیداش نیست از وقتی مدیر شده کم پیدا شده این طرفا نمیاد 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهندس خوش فکر کجاست پیداش نیستاز وقتی مدیر شده کم پیدا شده این طرفا نمیاد مهندس هم هست در حال فعالیت همه یه مدت خیلی سرمون شلوغ شده وگرنه همه هستیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده