مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ممنونعیدت مبارک قبلنا مدیرا عیدی می دادن پس چرا معطلی....:ws2: زود باش عیدی بده.............:w16: 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ پس چرا معطلی....:ws2:زود باش عیدی بده.............:w16: من مدیر نیستم دانشو رشته مدیریتم شما مدیری من برم فعلا 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااااااااااااااام باز من دو روز نبودم اینجا سوت و کور شد.........:w00: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دعوا میکنی خوب هیچکی نبوده حالا هم همه اومدن دوباره 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دعوا میکنی خوب هیچکی نبوده حالا هم همه اومدن دوباره :ws3: خب یوحی حالا که اومدی باید اینجا رو شلوغ کنی.........:w16: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:خب یوحی حالا که اومدی باید اینجا رو شلوغ کنی.........:w16: جیغ بزنم خوبه؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ جیغ بزنم خوبه؟ نه ..............:icon_pf (34): نمیخواد همینجوری اروم یه گوشه بشین........ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نه ..............:icon_pf (34): نمیخواد همینجوری اروم یه گوشه بشین........ 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سهلاااااااااااااام بر همه ی مهندسان صنایع گل!میبینم که جمعتون جمععهه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سهلاااااااااااااام بر همه ی مهندسان صنایع گل!میبینم که جمعتون جمععهه سیلاااااااااااااااااااااااااام من شما رو جایی ندیدم............ 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااااااااااااممن شما رو جایی ندیدم............ علیک سیلاام هااااااا..نیدونممممم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ علیک سیلاام هااااااا..نیدونممممم شما همون شیدای مهندسانی............ 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ QUOTE] شما همون شیدای مهندسانی............ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ QUOTE] خوب چی شد از اینجا سر در اوردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب چی شد از اینجا سر در اوردی؟ خوب شما چی شد از اینجا سردرآوری؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده