fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خوبی؟جه خبرا؟ خوش میگذره؟ سلامت باشي عزيزم دسترسيت به بخش ويژه باز شد؟:45645: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلامت باشيعزيزم دسترسيت به بخش ويژه باز شد؟:45645: نمیدونم بزار ببینم 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ باز میشه عزیز آخییییییییییییییییش آخرش فهمیدم اونجا چه خبره 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم در همين وضعيت هستم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام سیلااااااااااااااااااااااااااااااام باز میشه عزیزآخییییییییییییییییش آخرش فهمیدم اونجا چه خبره دیدی هیچی نبود.............. حالا یه موضوع پیشنهاد بده ........... 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ باز میشه عزیزآخییییییییییییییییش آخرش فهمیدم اونجا چه خبره خدايا شكر:whistle: حالا ايده بده زود باش 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخه من که هیچی از رشته ام نمیدونم ایده از کجا بیارم:ws44: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخه من که هیچی از رشته ام نمیدونم ایده از کجا بیارم:ws44: خب عزيز من در موردش برو بخون تا ايده هات هم بياد:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ گشتم چیزی پیدا نکردم واسه خوندن همه جا نوشته رشته خوبیه ولی ننوشته واسه چی رشته خوبیه شاید واسه وقت گذرونی رشته خوبیه 3 لینک به دیدگاه
pouya-evanescent 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ای ول بچه های صنننننننننننننننننننننایع 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااام:ws3: باز که اینجا خلوت شد..........:w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ میلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد میبینم مدیر شدی هر چی درباره مدیرا گفتم تو پستای قبل منظورم شمام هستی 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااام:ws3:باز که اینجا خلوت شد..........:w00::w00::w00: هی... یه زمانی اینجا چه خبر بود... یادش بخیر یکی که اصلا معلوم نیست کوجا رفته!! اعصاب منو بهم ریخته!!!!! سمیرا تو ازش خبر نداری؟! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادمیبینم مدیر شدی هر چی درباره مدیرا گفتم تو پستای قبل منظورم شمام هستی سودااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابه نه بابا میز مدیریت به هیچ کس وفا نکرده..........:ws28: هی... یه زمانی اینجا چه خبر بود... یادش بخیر یکی که اصلا معلوم نیست کوجا رفته!! اعصاب منو بهم ریخته!!!!! سمیرا تو ازش خبر نداری؟! کی؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ راستش و بگو چقد به این فانوسی دادی همکار مدیر شدی 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ کی؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چند ماه پیش میشه!! یه خرده برو عقب این صفحه ها رو، متوجه میشی! یه 70 تا 100 تا این حدودا برو! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ راستش و بگو چقد به این فانوسی دادی همکار مدیر شدی خیلی................:ws28: نمیدونم چند ماه پیش میشه!!یه خرده برو عقب این صفحه ها رو، متوجه میشی! یه 70 تا 100 تا این حدودا برو! :ws52: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ چیش اینجوریت کرد؟ همین کسی که برای پیدا کردنش صد صفحه باید عقب رفت:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ شما از صفحه یک ببین! نمیدونم تا چند ادامه داشته!! ولی الانم با حضور شما گلا، دوباره جوون میگیره پاتوق! 2 لینک به دیدگاه
مهسیما 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستای گلمممم:icon_gol: فقط مهندسی صنایعععع:167: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده