مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ تو از کجا میدونی زمونه مرده یا زن؟شاید مدیر اذیتت کرده دلت گرفته مدیر که همش ما رو اذیت میکنه..:icon_pf (34)::icon_pf (34): فرقی نمیکنه. وایسا دنیا من میخوام پیاده شم................ 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ مدیر که همش ما رو اذیت میکنه..:icon_pf (34)::icon_pf (34):فرقی نمیکنه. وایسا دنیا من میخوام پیاده شم................ حب پیاده شو کی جلوتو گرفته؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ حب پیاده شو کی جلوتو گرفته؟ عشق جلومو گرفته.......... 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ تو از کجا میدونی زمونه مرده یا زن؟شاید مدیر اذیتت کرده دلت گرفته صودابه چرا با من بدي هان؟ مگه من چيكارت كردم؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::hanghead: 5 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ عشق جلومو گرفته.......... بسوزه پدر عاشقي:icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سهلام سهلاممممممممممخوفین؟ سهلام نازنین جونم خوبی؟:dancegirl2: اوخی بهد از چخد دوباره دارم میبینمت:aghosh: چه خبرا خوفی عزیزم؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :167::167::167::167::167::167::167::167:خودمو............ داره از حق دفاع میکنه........ چیه!!!!!!!!!!!!!!!! حق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: چیزیم نیس خووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ باحال اومدی حالا مگه عاشق شدی چاکرم. عاشقی بد دردیه من هم گرفتارش شدم.......... صودابه چرا با من بدي هان؟مگه من چيكارت كردم؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::hanghead: حتما اذیتش کردی. من فکر میکردم سودابه رو با سین مینوسن...... حق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: چیزیم نیس خووووووووووووو :167::167::167: بسوزه پدر عاشقي:icon_pf (34)::icon_pf (34): بشمار...............:ws28: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چاکرم.عاشقی بد دردیه من هم گرفتارش شدم.......... حتما اذیتش کردی. من فکر میکردم سودابه رو با سین مینوسن...... :167::167::167: بشمار...............:ws28: والا با هر دوش مي نويسن:ws47: تويي همش آتيش مي سوزوني براي همينه كه اونم ديدش نسبت به من بد شده:45645: 4 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ صودابه چرا با من بدي هان؟مگه من چيكارت كردم؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::hanghead: مطمئنم هواست نبوده سودابه رو با ص نوشتی من با شما بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ والا با هر دوش مي نويسن:ws47: تويي همش آتيش مي سوزوني براي همينه كه اونم ديدش نسبت به من بد شده:45645: کی گفت من دیدم بد شده من تاحالا گفتم مدیر فانوس همیشه هر چی می خوام بگم به همه مدیرا میگم جمع می بندم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم سودابه شوخی میکنه فانوسی این راحله خیلی سر سنگینه چرا کم میاد اینور اینقدر فکر نکن 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167: ...:ws28: دهوا داری بچه چرا؟ :banel_smiley_4: فانوسی این راحله خیلی سر سنگینه چرا کم میاد اینور سهلام مونا خانومی من که میام عسیسم تو چنا نیسی عسیسم؟:aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ والا با هر دوش مي نويسن:ws47: تويي همش آتيش مي سوزوني براي همينه كه اونم ديدش نسبت به من بد شده:45645: من !! ............کی؟؟ من که همش از خوبی های شما میگم.......... حالا بخند دلم گرفت............:icon_gol::icon_pf (44): کی گفت من دیدم بد شدهمن تاحالا گفتم مدیر فانوس همیشه هر چی می خوام بگم به همه مدیرا میگم جمع می بندم:ws3: سودابه خانوم این خانوم مدیر ما کمی زود رنجه خودم از دلش در میارم.......... دهوا داری بچه چرا؟ :banel_smiley_4: من ؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چرا اوتارو خوشگلیبیا بغلم:aghosh: چطوریییییییییییییی:aghosh: امتحاناتتو چطور دادی:banel_smiley_52: سهلام عزیزم چشمات خوشگل میبینه فدات شم خودتم بیا بغلم :aghosh: من خوفم تو شطوری عسیسم؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v امتحانام هم چی بگم والا بدک نبود دیجه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من ؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: تو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ مطمئنم هواست نبوده سودابه رو با ص نوشتیمن با شما بدم؟ نه باور كن من ديدم با ص هم مي نويسن اشتباهه؟:45645::45645: اوهم بدي... 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ کی گفت من دیدم بد شدهمن تاحالا گفتم مدیر فانوس همیشه هر چی می خوام بگم به همه مدیرا میگم جمع می بندم:ws3: ديگه بدتر شد كه:w00::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من !! ............کی؟؟ من که همش از خوبی های شما میگم..........حالا بخند دلم گرفت............:icon_gol::icon_pf (44): :ws47: خوبه؟ سودابه خانوم این خانوم مدیر ما کمی زود رنجه خودم از دلش در میارم.......... من ؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: نه خوفم ناراحت نشدم:girl_yes2::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نه باور كن من ديدم با ص هم مي نويسناشتباهه؟:45645::45645: اوهم بدي... کی گفت؟ چرا بد باشم؟ 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ ديگه بدتر شد كه:w00::icon_pf (34): چرا بدتر؟ مدیر باید انتقاد پذیر باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده