Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ ای خدای بی کسا اینهمه بری تلاش کنی مطلب بذاری بعد یه چایی ندن دستت ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ ای خدای بی کسااینهمه بری تلاش کنی مطلب بذاری بعد یه چایی ندن دستت ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا الهي عزيزكم بيا بشين تا واست بيارم الان خانومم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ میسی گلم عجب چایی خوفی بود کلی چسبید! من برم ناهار برمیگردم دوباره مدیر جونم:rose: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ میسی گلمعجب چایی خوفی بود کلی چسبید! من برم ناهار برمیگردم دوباره مدیر جونم:rose: نوش جونت برو جيگر :w14: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ سلا محمد حسين جون خوبي؟خوش آمدياينجا از هفت دولت آزاديم:ws2: اين مديرا چرا اين همه سخت مي گيرن بزار اول واست يه چايي بيارم تا گلوتو تازه كني بعد برات مي گم ایول ممنون. دانشگاه بودم خسته کوفته اومدیم...:icon_pf (44): ابوذر هم بنده خدا یه چی میگه همینجوری. حرف نداره. خب گلوم تازه شد بگو... ای خدای بی کسااینهمه بری تلاش کنی مطلب بذاری بعد یه چایی ندن دستت ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ای بابا... هیچکی تورو دوس نداره...!! الهي عزيزكمبيا بشين تا واست بيارم الان خانومم:ws2: عجب چای شیک مجلسی هستش...!! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی بیا به این محمد حسین خان بگو چقد منو دوست داری؟؟! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ فانوسی بیا به این محمد حسین خان بگو چقد منو دوست داری؟؟! محمد حسين من يو حنا رو خيلي خيلي دوست دارم براش تازه هر چي ام بخواد مي گيرم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ ایول ممنون. دانشگاه بودم خسته کوفته اومدیم...:icon_pf (44):ابوذر هم بنده خدا یه چی میگه همینجوری. حرف نداره. خب گلوم تازه شد بگو... نوش جانت خسته هم نباشي چي بگم واست؟خب خوب نبودن ادب مرد به حرف زدنشه ديگه(منظور از مرد انسانه)خب اونا در الفباي سخن مانده بودن 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ محمد حسين من يو حنا رو خيلي خيلي دوست دارم براش تازه هر چي ام بخواد مي گيرم:ws2: وووووووووووووش فدای مدیر خودمون بشم من که انقذه ماهه میسی میسی:rose: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ باشه. چقد مظلومی یوحنّا...!! ناهارتو زدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ باشه. چقد مظلومی یوحنّا...!!ناهارتو زدی؟ :ws3: نه همین الان دارم تعطیل میکنم نت رو و میرم آره از من مظلوم تر خودمم !:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ وووووووووووووش فدای مدیر خودمون بشم من که انقذه ماهه میسی میسی:rose: خدا نكنه جيگرم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ چقد تحویل میگیرن همدیگه رو.... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ چقد تحویل میگیرن همدیگه رو.... :ws28: ما شما رو هم تحويل مي گيريم:ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ :icon_pf (44): ممنون.....!!! داستان دوستاتو نگفتیا.... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ :icon_pf (44):ممنون.....!!! داستان دوستاتو نگفتیا.... باور كن چيزي نبود خب اونا با ما هم كيش نبودن واسه همين از روزاي اول راهمون رو از هم جدا كرديم و كاري به كار هم نداشتيم همين اما با بقيه صميمي بوديم ما 8 تعا دختر و 3 تا پسرمون بچه هاي خوبو ساده ايي ودن يادش بخير... زود گذشت و الان فقط خاطرش مونده محمدحسين تو الان ترم چندي؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ منظورت از کیش چیه؟ من ترم 4 هستم... سمیرا زندگی همینه. فقط خاطره ها میمونه... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ منظورت از کیش چیه؟ من ترم 4 هستم... سمیرا زندگی همینه. فقط خاطره ها میمونه... آخ 4 ترم ديگه ات مودنه پس الهي... خوب ببين چطوري بگم تا متوجه شي :ws38: مثلا فكر كن سلامشون مي كردي يا جواب سلامشون رو مي دادي فكر مي كردن بهشون علاقه مندي:ws28::ws28::ws28::ws28: آره زندگي همينه متاسفانه....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ چقد تحویل میگیرن همدیگه رو.... :ws3: منظورت از کیش چیه؟ من ترم 4 هستم... ... جدی ترم 4 بیدی؟؟؟؟؟ یهنی همسن منی؟!:JC_thinking: ------------------------------------ سیلام جاتون خالی عجب ناهاری بود کلی چسبید 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ نوش جان عزيزم بچه ها من برم كم كم تا بعد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده