rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اون که اشکش همیشه دم مشکشه...:ws28:امیدوارم کابوس نبینم.............. خیلی چاکریم.................. اقایی:wubpink: من خاله فانوسیما بهش چیزی نگو گوشتو میبرم میذارم کف دستتا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اون که اشکش همیشه دم مشکشه...:ws28:امیدوارم کابوس نبینم.............. خیلی چاکریم.................. تو دلت اخراج مي خواد هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::167::guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ اقایی:wubpink: من خاله فانوسیما بهش چیزی نگو گوشتو میبرم میذارم کف دستتا خاله ولش كن بزار وقتي يه هفته اخراجيد اونوقت مي فهمه كه چطور با مديريش بحرفه 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ تو دلت اخراج مي خواد هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::167::guntootsmiley2: خاله اذیتت میکنه؟. خاله ولش كن بزار وقتي يه هفته اخراجيد اونوقت مي فهمه كه چطور با مديريش بحرفه یهنی انخد اذیتت کرده که عصبی شدی خاله؟؟؟؟؟؟؟:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اقایی:wubpink: من خاله فانوسیما بهش چیزی نگو گوشتو میبرم میذارم کف دستتا خالته..:jawdrop: باز هم روابط بر ضوابط ارجح دانسته شد. تو دلت اخراج مي خواد هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::167::guntootsmiley2: م.م........ن.ن من..... کی . چی برای چی. قضیه چیه.... بیخیال مدیر.:banel_smiley_52: درود بر مدیریت محترم تالار مهندسی صنایع نو اندیشان. ای پرتقاله من ای مشعشع ای نور ایکاشف الکل ای مخترع برق ، خیلی چاکریم خاله ولش كن بزار وقتي يه هفته اخراجيد اونوقت مي فهمه كه چطور با مديريش بحرفه من که گفتم مخلصم کوچیکم خاک پاتم . درود بر برترین مدیر نو اندیشان....... :icon_gol::icon_gol::icon_gol: خاله اذیتت میکنه؟.یهنی انخد اذیتت کرده که عصبی شدی خاله؟؟؟؟؟؟؟:aghosh: اخه به من میاد کسی رو اذیت کنم............ خونه ی خاله کدوم وره. ................:ws28: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهندس میلاد اینا چرا دعوات میکنن؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خاله اذیتت میکنه؟. یهنی انخد اذیتت کرده که عصبی شدی خاله؟؟؟؟؟؟؟:aghosh: نه خاله:whistle: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خالته..:jawdrop:باز هم روابط بر ضوابط ارجح دانسته شد. م.م........ن.ن من..... کی . چی برای چی. قضیه چیه.... بیخیال مدیر.:banel_smiley_52: درود بر مدیریت محترم تالار مهندسی صنایع نو اندیشان. ای پرتقاله من ای مشعشع ای نور ایکاشف الکل ای مخترع برق ، خیلی چاکریم من که گفتم مخلصم کوچیکم خاک پاتم . درود بر برترین مدیر نو اندیشان....... :icon_gol::icon_gol::icon_gol: اخه به من میاد کسی رو اذیت کنم............ خونه ی خاله کدوم وره. ................:ws28: :ws3: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلاممهندس میلاد اینا چرا دعوات میکنن؟ مظلوم گیر اوردن دیگه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ مظلوم گیر اوردن دیگه:icon_pf (34): قدرتو نمیدونن گفتم که این مدیرا اینجورین 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ قدرتو نمیدوننگفتم که این مدیرا اینجورین قدر زر زرگر شناسد قدز گوهر گوهری............... استعدادای من همینجوری مونده اینجا داره خاک میخوره......:icon_pf (34): البته شما استتثنایی............. 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ قدر زر زرگر شناسد قدز گوهر گوهری...............استعدادای من همینجوری مونده اینجا داره خاک میخوره......:icon_pf (34): البته شما استتثنایی............. مدیر که قدر کاربرشو ندونه این میشه می خوای با مدیر دعوا کنم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ مدیر که قدر کاربرشو ندونه این میشهمی خوای با مدیر دعوا کنم نه می ترسم اخراجت کنه.......... حالا که نیست میگم از دست این مدیر...............:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خالته..:jawdrop:باز هم روابط بر ضوابط ارجح دانسته شد. م.م........ن.ن من..... کی . چی برای چی. قضیه چیه.... بیخیال مدیر.:banel_smiley_52: درود بر مدیریت محترم تالار مهندسی صنایع نو اندیشان. ای پرتقاله من ای مشعشع ای نور ایکاشف الکل ای مخترع برق ، خیلی چاکریم من که گفتم مخلصم کوچیکم خاک پاتم . درود بر برترین مدیر نو اندیشان....... :icon_gol::icon_gol::icon_gol: اخه به من میاد کسی رو اذیت کنم............ خونه ی خاله کدوم وره. ................:ws28: :ws3: :ws3: :ws3: :ws3: :ws3: نه خاله:whistle: سوت میزنی بیشتر تر شک میکنما عسیسمی:aghosh: مظلوم گیر اوردن دیگه:icon_pf (34): دخیخا کدوم مظلوم رو گفتی میلاد خان؟؟؟؟ قدرتو نمیدوننگفتم که این مدیرا اینجورین چنا پشت سر مدیرا بد میگی دخمل خوب؟؟؟؟؟ مدیر که قدر کاربرشو ندونه این میشهمی خوای با مدیر دعوا کنم داری پشت سر فانوسیه من حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: نه می ترسم اخراجت کنه..........حالا که نیست میگم از دست این مدیر...............:icon_pf (34): میلاد خان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws3: :ws3: :ws3: :ws3: :ws3: دخیخا کدوم مظلوم رو گفتی میلاد خان؟؟؟؟ چنا پشت سر مدیرا بد میگی دخمل خوب؟؟؟؟؟ داری پشت سر فانوسیه من حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: میلاد خان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :167::167::167::167::167::167::167::167: خودمو............ داره از حق دفاع میکنه........ چیه!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سهلام سهلاممممممممممخوفین؟ سیلااااااااااااااااااااااام خوبم ،تو چه طوری؟:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سهلام سهلاممممممممممخوفین؟ سلام خوش آمدي عسيسم كجايي تو؟؟؟؟؟ دلتنگتيم :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااااااااااام میبینم باز ما دو روز نبودیم اینجا خلوته.......................:w00: خیلی چاکریم........... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده