MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ واقعاتهران دای لاپش داغونه باز اینجا بهتره میخاستم یه چیزی ببینم از دای لاپ ار 8 نشستم تا 9 اخرشم بیخیال شدم دیشب واسه همین کلی با دوستام بحث کردیم دور بعد ایتالیاست حالا ببین منه معتاد نت، چی میکشم!! خداااااااااا!!! تازگیا سعی میکنم کمتر بیام تا کمتر اعصابم خورد بشه!!! مونایی ایتالیا اینجوریه: هر 12 سال یکبار میرسه به فینال، هر 24 سال یکبار قهرمان میشه!! دقیقا همینجوریه، دفه پیش هم 24 سال شده بود، همه میگفتن بخاطر این قهرمان میشه، و شد!! پس تا 8 سال دیگه باید صبر کنیم تا برسه فینال، 24 سال صبر کنیم تا قهرمان بشه!! من عشقم علی داییه:icon_pf (34): باریکلا!! چرا منو اینجا راه نمیدین؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=23586 چون بخض ویژه هستش!! به مدیر بگو بهت دسترسی بده!! حالا من چرا دسترسی دارم به اونجا!! لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خب بیا کی جلوتو گرفته.......... منو راه نمیدن میگن اجازه دسترسی نداری حالا که اینطور شد دیگه نمیام تاپیکتون 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چرا عصبانی میشی؟! اونجا کار باید بکنی! حالا صبر کن صاحابش بیاد، بهت دسترسی میده. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خبر خاصی نیست!! باید مقاله بنویسی و ازین کارا کنی! هستی؟! 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خبر خاصی نیست!!باید مقاله بنویسی و ازین کارا کنی! هستی؟! کجا هستم؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هستی کمکشون کنی برا این کارا؟! 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هستی کمکشون کنی برا این کارا؟! متاسفانه بلد نیستم تا حالا تو این کارا شرکت نکردم 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ روی کلمه "اینجا" کلیک کن!!! نه باز نمیشه میگه شما اجازه دسترسی ندارید 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بیا اینجا اگه میخوای کاری انجام بدی.. 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بیا اینجا اگه میخوای کاری انجام بدی.. ممنون دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ منو راه نمیدن میگن اجازه دسترسی نداریحالا که اینطور شد دیگه نمیام تاپیکتون نه تو رو خدا نرو ، بازم بیا..............:ws28: کنجکاوم ببینم اونجا چه خبره همین چقدر فضولی تو دختر..............:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نه تو رو خدا نرو ، بازم بیا..............:ws28: چقدر فضولی تو دختر..............:icon_pf (34): داداش اسمت چیه؟ من محمد حسینم! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ داداش اسمت چیه؟من محمد حسینم! من میلادم. مخلص همه ی بچه های بامرام ...............:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من میلادم.مخلص همه ی بچه های بامرام ...............:icon_pf (44): قربون تو داداش! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ قربون تو داداش! ایول داری.............:ws2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده