fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ عجبا!!!چرا گریه میکنی؟! بیخیال!! اصلا شماها بد، من خوب!!! چطوره؟! مگه نمیخواستین من خوب بشم؟! نه خير تو خيلي خوبي پسر خوبتري باش كم مار رو اذيت كن:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام مهندس خوش فکر وارد میشود...........:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممهندس خوش فکر وارد میشود...........:icon_pf (44): سلام مهندس خوش فکر 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهندس خوش فکر سلام و درود خدمت یکی از یاران باوفای این جا و انجا.............:ws2: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممهندس خوش فکر وارد میشود...........:icon_pf (44): خوش آمدين:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ کجا و کجا؟ باشگاه و نو اندیشان........... 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ باشگاه و نو اندیشان........... چه خبرا؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ چه خبرا؟ سلامتی........ یه عالم خبرای صنایعی............ 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلامتی........یه عالم خبرای صنایعی............ خبرا دست شما مهندس هاست اینجام همه مهندسن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خبرا دست شما مهندس هاستاینجام همه مهندسن خبری نیست به خدا جز فاصله ی من وتو به اندازی تنهاییهامون................ شما مدیرایید که از همه جا باخبرید............ 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خبری نیست به خدا جز فاصله ی من وتو به اندازی تنهاییهامون................شما مدیرایید که از همه جا باخبرید............ ما مدیر الکی هستیم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ما مدیر الکی هستیم اختیار دارید............. کسی رو با معلومات و دانش شما در زمینه ی مدیریت ندیدم........... 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اختیار دارید............. کسی رو با معلومات و دانش شما در زمینه ی مدیریت ندیدم........... الان خودم متوجه شدم داری اعتماد به نفس کاذب میدی از سر خارووندنت معلوم بود لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ الان خودم متوجه شدم داری اعتماد به نفس کاذب میدیاز سر خارووندنت معلوم بود افرین شما خیلی باهوشیا................. در کل ما ارادتمند تمام مدیران صنعتی هستیم........ چرا اینقدر اینجا خلوته...........:167: 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ افرین شما خیلی باهوشیا.................در کل ما ارادتمند تمام مدیران صنعتی هستیم........ چرا اینقدر اینجا خلوته...........:167: والا من 4ترمه دارم مدیریت صنعتی می خونم هنوز نفهمیدم چی به چیه 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ والا من 4ترمه دارم مدیریت صنعتی می خونمهنوز نفهمیدم چی به چیه عزيزم يعني چي كه هيچي نفهميدي؟به دروس تخصصي رسيدي؟ 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ عزيزم يعني چي كه هيچي نفهميدي؟به دروس تخصصي رسيدي؟ یعنی اینکه نمیدونم هدفش چیه یه چند تاشو پاس کردم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ عزيزم يعني چي كه هيچي نفهميدي؟به دروس تخصصي رسيدي؟ شما هم یکی در میون میای خاموش روشن میشی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده