MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شقد مهلبونین شما...فک کردم الان پرتم میکنین بیلون....اخه .....ولش کن چرا ضمیر جمع استفاده کردی؟!! من مهربون نیستم! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ مراد؟ مراد کیه؟:o تو اول بگو غباد کیه تا من بگم!! غباد فکر کنم با ق باشه!! یعنی میشه قباد!! 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ها خو....قباد....ببین یه فیلمی بود یه مرده شکل همین اواتارت اسمش قباد بود...یاد اون افتائم:ی.... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اينا كه گفتين يعني چه؟ نه دختر شاه پريون مهمان قدمش سر چشم ماست غريبگي نكن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ها خو....قباد....ببین یه فیلمی بود یه مرده شکل همین اواتارت اسمش قباد بود...یاد اون افتائم:ی.... اي ول راست گفتي.... 3 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دختر پای پریون؟؟؟!!!!!!....:یی:)))))))))) 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ها خو....قباد....ببین یه فیلمی بود یه مرده شکل همین اواتارت اسمش قباد بود...یاد اون افتائم:ی.... آهان! خب منم یه فیلم دیدم، دختره توش شبیه آواتار تو بود، اسمش مراد بود! بچه ها اينا كه گفتين يعني چه؟نه دختر پاه پريون مهمان قدمش سر چشم ماست غريبگي نكن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کدوما؟! قدمش کجا؟! از خودت مایه بذار سمیرا!! اي ول راست گفتي.... دختر پای پریون؟؟؟!!!!!!....:یی:)))))))))) آخی!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ جدی؟....مراد یا مراده؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دختر پای پریون؟؟؟!!!!!!....:یی:)))))))))) واي ببخشي اشتباه لپي بود 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ جدی؟....مراد یا مراده؟:ws28: آرزو بود!! برگردونش به مذکر میشه مراد دیگه!! واي ببخشياشتباه لپي بود دروغ میگه!! به عمد گفت!! خاش میکنیم اینم دروغ میگه!! تو دلش کلی بد و بیرا بهت گفت!! :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ آرزو بود!! برگردونش به مذکر میشه مراد دیگه!! دروغ میگه!! به عمد گفت!! اینم دروغ میگه!! تو دلش کلی بد و بیرا بهت گفت!! :ubhuekdv133q83a7yy7 :jawdrop:حسوددددددددددددددددددددددددد:w00::w00::w00::167::167::167::167: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ حالا چه حسود چه نا حسود!! من حقیقتو گفتم!! شما میخواین چیکار کنید؟! من بالاخره یه روز درست میشم ولی شما این اخلاقتون هیچوقت درس نمیشه!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ آرزو بود!! برگردونش به مذکر میشه مراد دیگه!! دروغ میگه!! به عمد گفت!! اینم دروغ میگه!! تو دلش کلی بد و بیرا بهت گفت!! :ubhuekdv133q83a7yy7 چي گفتي محمد حسين؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00::167: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ فارسی بودا!! متوجه نشدی!!؟ چرا شدم پس دلت كتك مي خواد هان؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حالا جدی با کتک حل میشه؟! خب من درست شدم، شما چی؟! شما که همینجوری میمونید!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حالا جدی با کتک حل میشه؟! خب من درست شدم، شما چی؟! شما که همینجوری میمونید!! :ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ عجبا!!! چرا گریه میکنی؟! بیخیال!! اصلا شماها بد، من خوب!!! چطوره؟! مگه نمیخواستین من خوب بشم؟! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده