MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :dancegirl2:محمد حسین سلاااااااااااااااااااااااااااااام:dancegirl2: حالت شطوره خوبی بابایی؟:wubpink: سلام احله!! چطوری؟!! امتحانا چطور بود؟! فانوسیه من کوجااااااااااااااااااااااااست :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vکلی دلم واسش تنگ شده:aghosh: :dancegirl2:به گوشش برسونین من واسه شولوخ بازی اومدم اما نبودش:shad: بابا معلوم نیس کجا رفته این دختر... میلادم.............. این فانوسی غیبش زده نامرد! مخلص همه صنایعی های گل............ سیگار نکش همه جا رو دود برداشته............:w00: حالا اگه یکی صنایعی نباشه چی؟! اصلا دودشو میدم تو صورتت!! نظرت چیه؟! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ حالا اگه یکی صنایعی نباشه چی؟! اصلا دودشو میدم تو صورتت!! نظرت چیه؟! ما که مخلص شماییم دربست............ بکش ، فقط برو تو حیاط سرم داره گیج میره.......... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ این فانوسی غیبش زده نامرد! من کی اینو گفتم............:jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ما که مخلص شماییم دربست............بکش ، فقط برو تو حیاط سرم داره گیج میره.......... لطف داری داداش! یعنی واقعا انقد به دودش حساسی؟! چرا آخه؟! این فانوسی غیبش زده نامرد! من کی اینو گفتم............:jawdrop::jawdrop: متوجه شدی چی شد؟!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام احله!! چطوری؟!! امتحانا چطور بود؟! بابا معلوم نیس کجا رفته این دختر... :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2:سیلام سیلام خوفی؟بابایی تموم شد بالاخره:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: فانوسیه من حتما کار داره که نتونسته بیاد :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نخیر هیچ کاری هم نداره!! مهلوم نیس کجا رفته!! واقعا که!! همه اینجا منتظرشن، بعد خودش غیبش زده بی معرفت!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ پشت سر عسیس دلم حرف نزن من میدونم کار داره تو چه میدونی ددی:dancegirl2: جیگملی من وقتشو پر کرده میره کلاس دیجه نبینم پشت سرش چیز میز بگیا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ راسی تو شمارشو داری!! یه خبر بهش بده بگو محمد حسین کارت داره!! گذاشتی رفتی!!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ زوووووووووووووووووووووووووووود!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام سلام من اومدممممممممممممممممممممم خوفين بچه ها؟ خوبي عزيز دل خاله؟ محمد حسين چقدر بد اخلاقي تو... من اومدم خب ببخشيد خب 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام سلاممن اومدممممممممممممممممممممم خوفين بچه ها؟ خوبي عزيز دل خاله؟ محمد حسين چقدر بد اخلاقي تو... من اومدم خب ببخشيد خب :dancegirl2:سیلام سیلام:dancegirl2: خوبی جیگملی خانومی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v محمد حسین مهتاد شده اعصاب مصاب نداره خاله به دل نگیر عسیس :w14::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :dancegirl2:سیلام سیلام:dancegirl2: خوبی جیگملی خانومی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v محمد حسین مهتاد شده اعصاب مصاب نداره خاله به دل نگیر عسیس :w14::aghosh: جدي ؟:jawdrop: دو روز نبودماااااا واي خداااااا محمد حسين بيا توضيح بده ببينم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام سلاممن اومدممممممممممممممممممممم خوفين بچه ها؟ خوبي عزيز دل خاله؟ محمد حسين چقدر بد اخلاقي تو... من اومدم خب ببخشيد خب سلام!! خی 30 روزه که نیستی!! خب آدم اعصابش خورد میشه دیگه!!:w00: :dancegirl2:سیلام سیلام:dancegirl2: خوبی جیگملی خانومی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v محمد حسین مهتاد شده اعصاب مصاب نداره خاله به دل نگیر عسیس :w14::aghosh: تازه مواد هم گرون هم کمیاب شده! نمیدونم چرا!! امشب پدرم درومد یه چی پیدا کنم!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام!!خی 30 روزه که نیستی!! خب آدم اعصابش خورد میشه دیگه!!:w00: من همش 2 روز نبودماااااا نه 30 روز:62izy85::62izy85: تازه مواد هم گرون هم کمیاب شده! نمیدونم چرا!! امشب پدرم درومد یه چی پیدا کنم!! جدي جدي معتاد شدي واي خدا:jawdrop:راحله بيا تا ببنديمش به تخت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :shad::shad: خوش آمدي دختر شاه پريون....:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من همش 2 روز نبودماااااا نه 30 روز:62izy85::62izy85: نخیر!! منم 6 روز نبودم!! میشه 30 روز دیگه که ندیدمت!!! جدي جدي معتاد شدي واي خدا:jawdrop: راحله بيا تا ببنديمش به تخت:icon_pf (34): مگه شوخی هم دارم؟! کار ما ازتخت و این چیزا گذشته!! تازه زورتون هم بهم نمیره!! :shad::shad: EE دیشب با داداشش بودیم!! خوش گذشت!! 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ شقد مهلبونین شما...فک کردم الان پرتم میکنین بیلون....اخه .....ولش کن 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خوش آمدي دختر شاه پريون....:wubpink: اسمش مراد هست!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده