soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام مهندسی صنایع چه ربطی به مدیریت داره؟ 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلاممهندسی صنایع چه ربطی به مدیریت داره؟ سلام خيلي خوش آمدين خيلي ربط داره اگر رشته ي ما رو ببيني مخصوصا گرايش تحليل سيستمها رو ،مي بيني كه صنايع مديريت نرم افزاري بر روي دادها كه همون سازمان هست داره يك مهندس صنايع مي تونه مدير خوبي باشه چون با تسلطي كه بر روي حل مسئله داره مي تونه به پیشرفت فرآیندهای سازمان در پرتو رضایت مشتریان كمك شاياني بكنه... 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ ممنون حالا مدیریت چه ربطی به صنایع داره؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدید وای بچه ها فردا امتحان اقتصاد دارم بعدشم یه امتحان دیگه. دعا کنید واسم یه چند روزی نیستم جامو خالی کنیدفعلا بای ايشا... خوب مي دي امتحانت رو عزيزممنتظرتيم:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ممنون شما لطف داری........ 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ ممنون شما لطف داری........ حالا چی شد خوش فکر شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ حالا چی شد خوش فکر شدی؟ دست تقدیر چرخ گردون ما رو کرد، خوش فکر وبا حال و حیرون......:w16: 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دست تقدیر چرخ گردون ما رو کرد، خوش فکر وبا حال و حیرون......:w16: خدا بیشتر کنه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خدا بیشتر کنه الهی امین..... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دوستان جديد خوش آمدين:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ دوستان جديد خوش آمدين:flowerysmile: ممنون مدیر عزیز 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام!! من مالک اینجا هستم! برو بچه های صنایعی چطورن؟! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام!!من مالک اینجا هستم! برو بچه های صنایعی چطورن؟! چند خریدیش ....... قصد فروش نداری........... اینقدر سیگار نکش ضرر داره..............:w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نخریدمش!! من خودم اینجا رو به پا کردم!! با همین دست های پینه بستم!! البته یکی دیجگه هم یه مقدار کمک کردا!! فعلا که پیداش نیس!! از دست من هم شاکیه شدید!! من محمد حسین هستم!! افتخار آشنایی با کی رو دارم؟! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ ای روزگار اینجا چقد سوت و کوره!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ :dancegirl2:محمد حسین سلاااااااااااااااااااااااااااااام:dancegirl2: حالت شطوره خوبی بابایی؟:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ فانوسیه من کوجااااااااااااااااااااااااست :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vکلی دلم واسش تنگ شده:aghosh: :dancegirl2:به گوشش برسونین من واسه شولوخ بازی اومدم اما نبودش:shad: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نخریدمش!! من خودم اینجا رو به پا کردم!! با همین دست های پینه بستم!! البته یکی دیجگه هم یه مقدار کمک کردا!! فعلا که پیداش نیس!! از دست من هم شاکیه شدید!! من محمد حسین هستم!! افتخار آشنایی با کی رو دارم؟! میلادم.............. مخلص همه صنایعی های گل............ سیگار نکش همه جا رو دود برداشته............:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده