rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سلام خاله خوبی فدات شم؟؟؟؟؟؟؟؟ کلی دلم واست تنگ شده بود عسیسم:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ وووي وووي ببين كي اومده...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام به روي ماهت به چشمون سياهت خوبي عزيز دل خاله؟ كجايي امتحانا تموم شد يا كه نه؟:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ فدات شم خاله من خوبم تو چیطوری عسیسم؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم نه تا 15 تموم میشه تو چه میکنی عسیسم؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ فدات شم خاله من خوبم تو چیطوری عسیسم؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم نه تا 15 تموم میشه تو چه میکنی عسیسم؟ منم خوبم عزيز دل خاله پس حالا حالاها امتحان داري چقدر طولاني بود عزيزم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اره خاله خیلی کوفتی شده این ترم:icon_pf (34): خوفی تو گلم؟ اوضاع بر وفق مراد هست ایا؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اوضاع بر وفق مراد هست ؟ :w00: این جمله برای منه!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ اره خاله خیلی کوفتی شده این ترم:icon_pf (34): خوفی تو گلم؟ اوضاع بر وفق مراد هست ایا؟ خوب يا بد مي گذره عزيزم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ یکی هم جواب منو بده...!! سلام عليكم حالتون چطوره؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اگه نمیگفتم منو یکی تحویل بگیره، جواب منو نمیدادا!! باشه!! سلام!! ممنون!! شما چطوری با بچه های صنایعی که پیداشون نیس!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ما كه هميشه شما رو تحويل مي گيريم بچه هاي صنايعي پيداشون نيست مي بيني كه مشغول امتحانا هستن:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه های صنایعی تنبلن بابا!! مگه من امتحان نداشتم و ندارم!! ولی میام!! همه جا هستم!! صنایعی ها مدیرشون خیلی خوبه!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه های صنایعی تنبلن بابا!!مگه من امتحان نداشتم و ندارم!! ولی میام!! همه جا هستم!! صنایعی ها مدیرشون خیلی خوبه!! خرخونن مسي شما به مديرشون لطف داري داداش محمد حسين 1 لینک به دیدگاه
پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان مهندسی صنایع امیدوارم از امتحانات سربلند بیرون آمده باشید. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام به بچس صنایعی چطور پطورین؟!!! آق پیر مراد خیلی ارادت!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ مرسی!!! امشب خوابگاهم!!! برم شام بزنم که الان از دستم در میره!! 2 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ چرا به بچه هاي صنايع ميگم گلابي ؟ :دي خودشون نه ها ، رشتشون 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خب شماها با هم بحث کنید، منم برم کارامو کنم که فردا تحویل پروژه دارم!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نه گلابي از يه لحاظ ديگه :دي من برق قبول شدم رفتم ديگه.. دوس داشتم هم يه كم آره خيلي خشكه. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ مگه بچه های رشته ی صنایع خوردنین که اینجوری استدلال میکنی مونا؟!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده