MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ چهارصددستگاه بودین؟! بله! پس چی؟! کلا پسر بودن خیلی خوبه و حال میده!! شماها همون باید مامان بازی کنید!! من یادمه میگفتن خاله بازی! مامان بازی نشنیده بودم!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به تمام عزيزان صنايعي و غير صنايعي... محمد حسين خوشامدي خوبي؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر سمیرا!! حوبی؟ کجاهایی؟ پیدات نیس!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر سمیرا!!حوبی؟ کجاهایی؟ پیدات نیس!! من مي اومدم تو نبودي تو بودي من نبودم راه به راه شده بوديم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ من جای تو بودم که اینترنتو ول نمیکردم!! امروز رفتم مخابرات گفتن: رو خط شما نمیتونیم بهتون adsl بدیم اصلا!! یه دلیلای چرتو پرتی هم میورد. اعصابم بهم ریخت!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ من جای تو بودم که اینترنتو ول نمیکردم!!امروز رفتم مخابرات گفتن: رو خط شما نمیتونیم بهتون adsl بدیم اصلا!! یه دلیلای چرتو پرتی هم میورد. اعصابم بهم ریخت!! چرا آخه؟يعني چي؟مگه خطتون چطوريه؟عجب... نه بابا فكر مي كني خسته مي شي اينترنت هم افسردگي مياره باور كن...:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ نه اتفاقا شادی میاره برا من!! خب هرکی به یه چیزی علاقه داره!! من پا نت بدون آب و غذا زنده میمونم!! چمیدونم بابا!! میگفت خطتون فیبر نوریه. جدیده . نمیشه روش خدمات داد. گفتم بابا ما خونمون برا 35 سال پیشه. چی میگی جدیده؟!! تا اونجا ه که یادم میاد جلو خونمونو خیلی وقته نکندن برا این کارا!!! اونم هی میگفت آقا شما متوجه نمیشید. من میدونم.!!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ نه به خدا نمیدونم یهو چی شدی تو؟!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ من کی گفتم تعریف نمیکنم!؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ خب نكردي ديگه... باشه من مي رم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده