Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ منظورت كنترل پروژه است؟ترمت سخته خانومي حواست باشه به خودت موجوديتو شوخي نگير چون به درد هم دنيات مي خوره هم آخرت خب بايد رو كنترل پروژه و ارزيابي كار و زمانت مانور بدي بهت مي گم چي كار كني عسيسم:ws2: اوهوم همون کنترل پروژه ست! مرسی :rose: خوب بوگو بوگو 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ s 5 چیه دیگه؟ تراوین؟من گاهی اینجوری هستم...!! تو جمع راستیا سبزم. تو جمع سبزا قرمز میپندارن منو. چون با هیچ کدومشون کامل موافق نیستم. يوحنا زحمتش رو مي كشه مي بيني چيه حالا من يه كوچولو واست مي گم تا بياد دستت كه چيه 5اس اساسي ترين گام در پياده سازي سيستم توليد ناب ست بدين معنا كه اين روش براي پيشگيري از حوادث، كاهش وقفه كاري و افزايش بهره وري در محيط كار مطرح مي شود. بطور كلي هدف نهايي «پنج اس» پيشگيري از اتلاف است 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ اوهوم همون کنترل پروژه ست!مرسی :rose: خوب بوگو بوگو يوحنا جونم كنترل پروژه درس شيرينيه حتما استادتون ازتون پروژه هم خواسته آره؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ يوحنا زحمتش رو مي كشه مي بيني چيهحالا من يه كوچولو واست مي گم تا بياد دستت كه چيه 5اس اساسي ترين گام در پياده سازي سيستم توليد ناب ست بدين معنا كه اين روش براي پيشگيري از حوادث، كاهش وقفه كاري و افزايش بهره وري در محيط كار مطرح مي شود. بطور كلي هدف نهايي «پنج اس» پيشگيري از اتلاف است کمی هست یا کیفی؟ یعنی به متغییرهای کمی تبدیل میکنه تا قیاس کنن؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ يوحنا جونم كنترل پروژه درس شيرينيه حتما استادتون ازتون پروژه هم خواسته آره؟ نه فعلا چیزی درباره پروژه نخواسته/فعلا تئوری داریم پیش میریم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ نه فعلا چیزی درباره پروژه نخواسته/فعلا تئوری داریم پیش میریم دیده پروژه نمیتونین انجام بدید، نخواسته بزنه تو حالتون، تئوری میبره درسو جلو...!! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ دیده پروژه نمیتونین انجام بدید، نخواسته بزنه تو حالتون، تئوری میبره درسو جلو...!! :4chsmu1: :banel_smiley_4: :167::167: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ کمی هست یا کیفی؟ یعنی به متغییرهای کمی تبدیل میکنه تا قیاس کنن؟ ببين 5 اس يعني اين Seiri: ساماندهي Seiso: پاكيزه سازي Seiton: نظم و ترتيب Sekitsu: استانداردسازي Shitsuke: انضباط حالا مي توني ببيني كه انجام اين كارا تلفيقي از متغيرهاي كمي و كيفي هستند با استفاده از ارزيابي كار رو زمان به كمي تبديلش مي كنيم و بعد از نظر كيفي روش بحث مي كنيم 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ دیده پروژه نمیتونین انجام بدید، نخواسته بزنه تو حالتون، تئوری میبره درسو جلو...!! :4chsmu1: اين درس بايد پروژه اشته باشه من يه بدبختي كشيم واسه اين درس:ws44: هيچ وقت ياد نمي ره:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ :banel_smiley_4::167::167: :ws6: ببين 5 اس يعني اين Seiri: ساماندهي Seiso: پاكيزه سازي Seiton: نظم و ترتيب Sekitsu: استانداردسازي Shitsuke: انضباط حالا مي توني ببيني كه انجام اين كارا تلفيقي از متغيرهاي كمي و كيفي هستند با استفاده از ارزيابي كار رو زمان به كمي تبديلش مي كنيم و بعد از نظر كيفي روش بحث مي كنيم شما با مدل AHP هم کار کردید؟ اين درس بايد پروژه اشته باشهمن يه بدبختي كشيم واسه اين درس:ws44: هيچ وقت ياد نمي ره:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خب تعریف کن بهت بخندیم یکم....!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ نه كار نكردم چي هست؟ چي بگم به خودت بخند دهه هيچي فكر كن يه ربع مونده بود كه برم سر جلسه ي امتحان هم گروهيم اومد گفت كه پروژه آماده نشده و خودش رفته با يكي از همكلاسيامون حالا من موندم و 8 نمره پروژه كه هيچي هم دستم نبود مي خواستم سكته بزنم:ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ نمیدونم. این ترم قراره روش کار کنیم. تو درس مدل های کمی در شهرسازی!! Eeeeeeee عجب نامردی بود... بعدش چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ خوب مدیر جون بهم یه امتیاز توپ بده بینم! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ خوب مدیر جون بهم یه امتیاز توپ بده بینم! حتما عزيز دلم اگه فعاليتت رو بيشتر كني امتياز خوبي بهت مي دم حالا واسه خاطر دلت 5 امتياز درخواستمي كنم بهت بدن:ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ نمیدونم. این ترم قراره روش کار کنیم. تو درس مدل های کمی در شهرسازی!!Eeeeeeee عجب نامردی بود... بعدش چی شد؟ نامرد به دهن اين هم همون حكايت پسر ودختر بود كه اون طرف گفتي اون رفت با يكي از همكلاسيهاي پسرموننننننننننننننن:ws44: هيچي من رفتم پيش مدير گرئه گفتم كه اين طوري شده گفت اشكال نداره استادمون پروازي بود گفت اون تا يه هفته ديگه نمي اد تا برگه هارو بگيره تا اون موقع وقت داري تا پروژه ات رو آماده كني منم همين كارو كاردم فقط اون شرمنده شد و بس:ws2: خدا هميشه با منه:ws49: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ حتما عزيز دلماگه فعاليتت رو بيشتر كني امتياز خوبي بهت مي دم حالا واسه خاطر دلت 5 امتياز درخواستمي كنم بهت بدن:ws2::ws2: مگه خودت نمیتونی امتیاز بدی؟ ناسلامتی تو مدیریاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ مگه خودت نمیتونی امتیاز بدی؟ناسلامتی تو مدیریاااااااااااااااااااااااااا ا؟مي تونم؟بزار ببينم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ شد؟؟؟؟ درخواست دادم دست محمد امتازات اضافه مي شه خانومي 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ زورکی امتیاز میخوای بگیری؟!! نامرد به دهناين هم همون حكايت پسر ودختر بود كه اون طرف گفتي اون رفت با يكي از همكلاسيهاي پسرموننننننننننننننن:ws44: هيچي من رفتم پيش مدير گرئه گفتم كه اين طوري شده گفت اشكال نداره استادمون پروازي بود گفت اون تا يه هفته ديگه نمي اد تا برگه هارو بگيره تا اون موقع وقت داري تا پروژه ات رو آماده كني منم همين كارو كاردم فقط اون شرمنده شد و بس:ws2: خدا هميشه با منه:ws49: خوش به حالت...!! نمره کدومتون بیشتر شد حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده