fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بابا دمت گرم یوحی حقش بود محمد حسین واي نگو گناه داره آخه:hanghead: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عزيزكم نگو كه فكر مي كنن توام كردي مثل من:ws28::62izy85: اولا چنا مگه کردا میگن عزیزکم؟ دوما مگه کردا بد هستن؟ سوما همه ایران سرای من است :shad: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اولا چنا مگه کردا میگن عزیزکم؟ دوما مگه کردا بد هستن؟ سوما همه ایران سرای من است :shad: آخه تا من دو جا گفتم بچه ها اومدن بهم گفتن كردي؟:girl_in_dreams: نه عزيزكم كردا خوبن كي مي گه بده هاهاهاها من كردم و بهشم افتخار مي كنم:62izy85::62izy85: بله با اين آخري بيش از همه موافقم همه جاي ايران سراي من است:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اوووووووخی منم افتخار میکنم که دوستمی:pichak: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلامممممممممممممممممممم عسیسم:aghosh: بابا دمت گرم یوحی حقش بود محمد حسین وای نه تخصیره خودش بود که من یاده لنگه کفش افتادم وگرنه منو خشونت؟؟ چيزيت كه نشده شيطون؟:pichak:واي خدا مرگم بده يعني سرشو شكوندي؟:ws28::JC_thinking: من که خوفم وای خدا نکنه گلم نه بابا اون سر شکستنی نیست که فقز یکم تکون خورد 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببین این محمد حسین عجب موجودیه که یوحی هم دست به لنگه کفش برده این یوحنا که بت همه دعوا داره!! یا گریه میکنه یا کتک کاری!!! سیلام از دعوای دیشب براتون بگم من سالمم چیزیم نشد:w31: فقز محمد حسین جوری لنگه کفش خورد تو سرش که آرههههههه چه جالب!! نخیر!! من سالمم!! ولی توام مثل اینکه سالمی!!! سیلامممممممممممممممممممم عسیسم:aghosh: بابا دمت گرم یوحی حقش بود محمد حسین راحله.... چيزيت كه نشده شيطون؟:pichak:واي خدا مرگم بده يعني سرشو شكوندي؟:ws28::JC_thinking: اگه جا خالی نداده بودم که خدا میدنست الان کجا بودم!! واي نگو گناه داره آخه:hanghead: فانوسیه مهربون...!! محمد حسین چه باحاله تازه داره ازش خوشم میاد با هیچکی نمیسازه یوحی میزدی لهش میکردی:167: نه نه گناه داره:icon_pf (34): من برم که فردا امتحان دارم بای بای خدا رحم کنه!! ببین من با تو که هیچ رقمه نمیتونم بسازم!! حتی اگه با بقیه کنار بیام!! :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدايا شكر محمد حسين هم اومد سالمه:62izy85::62izy85: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدايا شكر محمد حسين هم اومدسالمه:62izy85::62izy85: آره بابا گفتم که سالمه فقز یکم تکون خورد مخش 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره سالمه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب شد اومد گفتم زدي بچه ي مردم رو ناكار كردي فردا ميان مي گرنت 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره سالمه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vخوب شد اومد گفتم زدي بچه ي مردم رو ناكار كردي فردا ميان مي گرنت 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:62izy85: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این یوحنا که بت همه دعوا داره!! یا گریه میکنه یا کتک کاری!!! راحله.... خوبی محمد حسین سرت شطور مطوره؟:whistle: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا با من مصاحبه نکردن؟؟ :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا با من مصاحبه نکردن؟؟ :4chsmu1: دخیخا کووووووجا مصاحبه بوده که ما بی خبریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دخیخا کووووووجا مصاحبه بوده که ما بی خبریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: اومدن دم در خونه ما :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اومدن دم در خونه ما :4chsmu1: با کی کار داشتن؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوبی محمد حسین سرت شطور مطوره؟:whistle: چرا این همه خبر مرگ شنیدم فعلا ازینکه زندم خدا رو شکر میکنم!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میبینی محمد حسین چه خبر شده؟ دلم داره اتیش میگیره بغض گلومو گرفته ذره دره داره اتیشم میزنه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره راحله... ولی این نیز بگذرد... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی داغون شدم تو این چند روزه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده