Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالم خوب نيست خيلي عصباني ام نمي دونم دلم مي خواد دعوا كنم با يكي... بیا هر چه دل تنگت میخواهد به همکارت بوگو اصلا بیا سر من داد بزن 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بیا هر چه دل تنگت میخواهد به همکارت بوگواصلا بیا سر من داد بزن تو چرا خانومي بايد سر خودم داد بزنم دلم مي خواد كتكي به خودم بزنم تاريخي تولد يكي از دوستاي نزدكم يادم رفته بود خجالت كشيدمممممممممممممممممممم خدااااااااااااااااااااااااااااا:4564::4564: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها شب بخير من بهتره برم اين روزا اصلا خوب نيستم برام دعا كنين شبتون خوش 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو چرا خانوميبايد سر خودم داد بزنم دلم مي خواد كتكي به خودم بزنم تاريخي تولد يكي از دوستاي نزدكم يادم رفته بود خجالت كشيدمممممممممممممممممممم خدااااااااااااااااااااااااااااا:4564::4564: عسلی خودتو ناراحت نکن پیش میاد:flowerysmile: بچه ها شب بخير من بهتره برم اين روزا اصلا خوب نيستم برام دعا كنين شبتون خوش شبت بخیر گلم:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالم خوب نيست خيلي عصباني ام نمي دونم دلم مي خواد دعوا كنم با يكي... با یوحنا دعوا کن!!! بیا هر چه دل تنگت میخواهد به همکارت بوگواصلا بیا سر من داد بزن عجب دوست با معرفتی!! تو چرا خانوميبايد سر خودم داد بزنم دلم مي خواد كتكي به خودم بزنم تاريخي تولد يكي از دوستاي نزدكم يادم رفته بود خجالت كشيدمممممممممممممممممممم خدااااااااااااااااااااااااااااا:4564::4564: واقعا که فاوسی!! اصلا برو گریه کن!! ولی خب پیش میاد دیگه!!! 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با یوحنا دعوا کن!!! عجب دوست با معرفتی!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :vahidrk: این شکلک برای منه!!! دفه آخرت باشه ها!!! 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این شکلک برای منه!!!دفه آخرت باشه ها!!! چی چی گفتی لنگه کفش؟ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی چی گفتی لنگه کفش؟ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلاممممممممم خوبین؟ عزیز دلم چش بوده؟؟؟؟؟؟؟ خاله فدات شم فدای یه تار موت که یادت رفت چه بزن بزنی راه افتاده اینجا دمتون گرم بابا ایولا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام چه كتك كاري كردن اين دوتا:62izy85: خوبي خاله؟فدات بشم من.خيلي بد شد يادم رفت ديشب كلي ناراحت شدم اما ديگه كاري نمي شد كرد:pichak29: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به روی ماهت عزیز دله خاله:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوبی گلم؟:pichak: فدای سرت خاله خوووووو پیش میاد انخد مشغله زیاد شده که نگوووووووووو حالا ایشالا از دلش درمیاری:w14: ببین این محمد حسین عجب موجودیه که یوحی هم دست به لنگه کفش برده 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به روی ماهت عزیز دله خاله:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوبی گلم؟:pichak: فدای سرت خاله خوووووو پیش میاد انخد مشغله زیاد شده که نگوووووووووو حالا ایشالا از دلش درمیاری:w14: ببین این محمد حسین عجب موجودیه که یوحی هم دست به لنگه کفش برده :ws3: آرهخون و خون ريزي شده اينجا:ws28: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دمشون گرممممممم ایول ایوله ایول :shad: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws3: خودت چطوري؟دستت خوب شد؟ 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدا رو شکر ممنونم دستم هم خوبه میسی عزیزکم :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلام از دعوای دیشب براتون بگم من سالمم چیزیم نشد:w31: فقز محمد حسین جوری لنگه کفش خورد تو سرش که آرههههههه 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدا رو شکر ممنونم دستم هم خوبه میسی عزیزکم :flowerysmile: عزيزكم نگو كه فكر مي كنن توام كردي مثل من:ws28::62izy85: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلامممممممممممممممممممم عسیسم:aghosh: بابا دمت گرم یوحی حقش بود محمد حسین 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلام از دعوای دیشب براتون بگم من سالمم چیزیم نشد:w31: فقز محمد حسین جوری لنگه کفش خورد تو سرش که آرههههههه چيزيت كه نشده شيطون؟:pichak: واي خدا مرگم بده يعني سرشو شكوندي؟:ws28::JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده