MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جفتتون که بیدارید برا چی نمیاین اینجا؟!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ علیک سلام سمیرای ناراحت... چرا غمگینی؟!! کی غمگینت کرده؟!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام فانوسی!! چرا انقد داغونی آخه!! حالا امشب هم باید داغون باشی که من باید برم خونه پدربزرگم الان؟!!! چقد بد... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام فانوسی!!چرا انقد داغونی آخه!! حالا امشب هم باید داغون باشی که من باید برم خونه پدربزرگم الان؟!!! چقد بد... هيشكي:sigh: خوش بگذره محمد حسين:hanghead: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ امیدوارم الان شاد باشی فانوسی...!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ امیدوارم الان شاد باشی فانوسی...!! ممنونم محمد حسين:rose: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلامممممممممممممممم:shad: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوبیننننننننن؟ من نبودم همه غمگین بودینااااااااا نههههههههههههههه؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلامممممممممممممممممم خاله خوش آمدي عزيزم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من خوابگاهم فردا ارائه داریم!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام بچه هامن خوابگاهم فردا ارائه داریم!!! سلام انشا... ارائه ي خوبي خواهي داشت:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرسی فانوسی!! یه احوالپرسی باهام نمیکنین؟!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرسی فانوسی!!یه احوالپرسی باهام نمیکنین؟!! شما كه جواب پيام منو توي پروفايلت نمي دي والا ديگه چه احوال پرسي كنم:ws25: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من که جواب دادم به خدا!! نت قطع و وصل میشه!! تخصیر من نیس. ببخشید اگه نرسیده... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من که جواب دادم به خدا!! نت قطع و وصل میشه!! تخصیر من نیس. ببخشید اگه نرسیده... آها اكي...:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آها اكي...:hanghead: نمیبخشی فانوسی؟!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نمیبخشی فانوسی؟!! :icon_pf (34): چرا نمي بخشم؟اشكال نداره خب نرسيده ديگه 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب پس الان چرا انقد ناراحتی؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالم خوب نيست خيلي عصباني ام نمي دونم دلم مي خواد دعوا كنم با يكي... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده