MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلاملک کردیم دیگه!! سمیرا میخوای یکم منو راحله کل کل کنیم بعدش تو ادای مادر بزرگا رو در بیاری؟!! درسا چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میسی بنواز خالهههههههههههههههه:w14: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :shad: :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بساط طرب راه انداختین؟؟!!! عیش و نوش؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلاملک کردیم دیگه!!سمیرا میخوای یکم منو راحله کل کل کنیم بعدش تو ادای مادر بزرگا رو در بیاری؟!! درسا چطوره؟ ارههههههههههه بیا کل کل و دهوا :shad::shad::shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلاملک کردیم دیگه!!سمیرا میخوای یکم منو راحله کل کل کنیم بعدش تو ادای مادر بزرگا رو در بیاری؟!! درسا چطوره؟ من مامان بزرگ نيستم فقط دعوا نمي خوام:hanghead: درسا هم خوبه سلام داره خدمتتون محمد تو چه دوستي هستي ها؟خب بيا يكم بجاي من بخون ديگه چي مي شه هااااااااااااااااا:62izy85::62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بساط طرب راه انداختین؟؟!!! عیش و نوش؟؟!! آره مگه چيه؟مي خوايم دلمون وا شه:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من مامان بزرگ نيستم فقط دعوا نمي خوام:hanghead:درسا هم خوبه سلام داره خدمتتون محمد تو چه دوستي هستي ها؟خب بيا يكم بجاي من بخون ديگه چي مي شه هااااااااااااااااا:62izy85::62izy85::62izy85: اووووووووخی راست میگه گله من خیلیم جفووونه :shad: :shad: :shad: خسته نباشی خاله جوووووووون :pichak: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :w70::connie_24::Laie_28::shad::2rqfst4::1238::1238::dancegirl2: بچه ها عكسم بگيريم يادگاري:camera2::camera2: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اووووووووخی راست میگه گله من خیلیم جفووونه :shad: :shad: :shad: خسته نباشی خاله جوووووووون :pichak: سلامت باشي بياين الان تازه مي خوام تاپيك بزنم تا آخر شب بزن و بكوب به به:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v الان واست ارکستر میارم خاله جوووووون صب کن غمت نباشه جیگملی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه خاله پس من منتظر تاپیکم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ارههههههههههه بیا کل کل و دهوا :shad::shad::shad::shad: یعنی چی؟ بزرگ شو یکم!! حالا من یه تارف میکنم تو نباید قبول کنی که!! من مامان بزرگ نيستم فقط دعوا نمي خوام:hanghead:درسا هم خوبه سلام داره خدمتتون محمد تو چه دوستي هستي ها؟خب بيا يكم بجاي من بخون ديگه چي مي شه هااااااااااااااااا:62izy85::62izy85::62izy85: میخوای کمکت کنم فانوسی؟!! ببین شما تو کارشناسی طریقه کاشت و خوردن گلابی رو یاد میگیرید!! تو ارشد نحوه داشت و برداشت رو میخونید!! تو دکتری هم جمع بندی میکنید اینا رو!! اگر هم بتونید یه روش جدید برای این مراحل ارائه میدید!!! حالا تو تو این چند روز باقی مونده بهت پیشنهاد میکنم بری تو یه باغ گلابی پیش یه باغبون اینارو آموزش ببینی!!! مطمئن باش بهترین جا قبول میشی!! آره مگه چيه؟مي خوايم دلمون وا شه:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: حالا که من امشب زیاد وخخت ندارم میخواین شاد باشین؟؟!! امیدوارم خوش بگذره!! اووووووووخی راست میگه گله من خیلیم جفووونه :shad: :shad: :shad: خسته نباشی خاله جوووووووون :pichak: :w70::connie_24::Laie_28::shad::2rqfst4::1238::1238::dancegirl2: کوه نکنده که!! درس خونده بخاطر ظرف مهمونا رو نشوره!! بچه ها عكسم بگيريم يادگاري:camera2::camera2: راحله برا سمیرا شاخ نذار!! بزرگ شو دخترم!! سلامت باشيبياين الان تازه مي خوام تاپيك بزنم تا آخر شب بزن و بكوب به به:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: خوش باشین با هم!!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یعنی چی؟ بزرگ شو یکم!! حالا من یه تارف میکنم تو نباید قبول کنی که!! کلا عاشخ کل کل کردن با تو هستم بیا یکم دهوا بیا بابایی میخوای کمکت کنم فانوسی؟!! ببین شما تو کارشناسی طریقه کاشت و خوردن گلابی رو یاد میگیرید!! تو ارشد نحوه داشت و برداشت رو میخونید!! تو دکتری هم جمع بندی میکنید اینا رو!! اگر هم بتونید یه روش جدید برای این مراحل ارائه میدید!!! حالا تو تو این چند روز باقی مونده بهت پیشنهاد میکنم بری تو یه باغ گلابی پیش یه باغبون اینارو آموزش ببینی!!! مطمئن باش بهترین جا قبول میشی!! به عشخ من بیتربیتی نکن گوشتو میبرما بابایی(اخخخخخخ چخد دلم واسه باباییم تنگ شد:4564:) حالا که من امشب زیاد وخخت ندارم میخواین شاد باشین؟؟!! امیدوارم خوش بگذره!! جاتو خالی میکنیم هیشوخت پایه شادی نیسی اما همیشه پایه کل کل کردنی راحله برا سمیرا شاخ نذار!! بزرگ شو دخترم!! من راستشو گفتم شاخ نذاشتم بیتربیتی نکن بابایی:icon_razz: خوش باشین با هم!!! ما خوشیم به خوشی شووووووووووووووووووما 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میخوای کمکت کنم فانوسی؟!! ببین شما تو کارشناسی طریقه کاشت و خوردن گلابی رو یاد میگیرید!! تو ارشد نحوه داشت و برداشت رو میخونید!! تو دکتری هم جمع بندی میکنید اینا رو!! اگر هم بتونید یه روش جدید برای این مراحل ارائه میدید!!! حالا تو تو این چند روز باقی مونده بهت پیشنهاد میکنم بری تو یه باغ گلابی پیش یه باغبون اینارو آموزش ببینی!!! مطمئن باش بهترین جا قبول میشی!! به رشته ي من مي گي گلابي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه رشته ي شما خيلي رشته است بهرته بري محمد جون ماكت درست كني و خط خطي كني عزيزم مشق شبات هم بنويسي يه وقت فردا آقاي معلم دعوات نكنه برو گلم خوشگل بكشياااااااااااااااااااااا منم طراحيم خوبه اگه خواستي بيا تا واست بكشم خط خطي هاتو:ws28: راحله حال كردي؟:62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو برو تو هيچ وقت پايه شادي نبودي ما خودمون بزن و بكوب راه مي ندازيم حالا بعد مي بيني:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تایید میشود شدید :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آدم با پدرش اینجوری حرف نمیزنه!!! منو مامان بزرگت هرجور بخوایم حرف میزنیم!! تو کار بزرگترا دخالت نکن!!! (حالا وقتی باباشو ببینه انقد ناز میکنه که نگو) امضام یادت باشه همیشه دخترم... من مگه گفتم دروغ گفتی؟ چه ربطی داشت حرف الان؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چقد دیر به دیر جواب میدم من!!! الان جواب بعدی ها رو هم میدم!! این جواب راحله بود!!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آدم با پدرش اینجوری حرف نمیزنه!!! منو مامان بزرگت هرجور بخوایم حرف میزنیم!! تو کار بزرگترا دخالت نکن!!! (حالا وقتی باباشو ببینه انقد ناز میکنه که نگو) امضام یادت باشه همیشه دخترم... من مگه گفتم دروغ گفتی؟ چه ربطی داشت حرف الان؟؟!! بابایی چون دلم واست تنگ شده بیتربیتی نمیکنم :4564: میخوای گیر بدی بابایی من کی ناز کدم؟؟ :girl_blush2: امضات از یادم نمیره بابایی یادگاری از توئه واسم اون خط اخرم نفهمیدم چی گفتی و منظورت چه بید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده