fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه ایجوری منو بیرون میکنین؟؟؟ :ws44: باشه جدی جدی میرم :ws44: محمد حسین بیتربیت این فیلمم نیست میرم پاتوق خودمو اباد میکنم :ws44: فانوسی خاله خیلی دوست دارم اما میرم :ws44: تا اینجا هم تبدیل بشه به همون قدیما :ws44: ما رفتیم یوحی جوونم نازی جوونم سمیرای گلم محمد حسین داداش خوبم مونا جووونم :flowerysmile: :byesad: چي شده باز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// راحله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بيخود مگه مي توني بري؟ به خدا بري اينجا رو قفل مي كنم فهميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws25: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کی میخواد از اینجا بره؟؟؟ راحله برگرد بشین سر جاتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دهه مگه آدم انقذ زود قهر میکنه این تاپیک رو شماها آپ میکنین دیگه شما هم برید که هیچی باید درشو تخته کرد:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چي شده باز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راحله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بيخود مگه مي توني بري؟ به خدا بري اينجا رو قفل مي كنم فهميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ خاله جوووون ناراحن نشو :wubpink: کامل کامل نمیرم یهنی اینکه من نباشم محمد حسین اروم تره منم گفتم میرم یهنی کامل نه اما خوب 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کی میخواد از اینجا بره؟؟؟راحله برگرد بشین سر جاتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دهه مگه آدم انقذ زود قهر میکنه این تاپیک رو شماها آپ میکنین دیگه شما هم برید که هیچی باید درشو تخته کرد:icon_razz: یهنی انخد من تو اسپم بازی استادم:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه ایجوری منو بیرون میکنین؟؟؟ باشه جدی جدی میرم :ws44: محمد حسین بیتربیت این فیلمم نیست میرم پاتوق خودمو اباد میکنم فانوسی خاله خیلی دوست دارم اما میرم تا اینجا هم تبدیل بشه به همون قدیما ما رفتیم یوحی جوونم نازی جوونم سمیرای گلم محمد حسین داداش خوبم مونا جووونم :flowerysmile: :byesad: کی بهت چیزی گفته؟؟؟؟ راستی راحله جونم من اشتباهی دستم رفت روی ویرایش بجای نقل قول ببقچید چیزی دست کاری نکردم فقز اون پایین نوشت ویرایش توسط یوحنا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خاله جوووون ناراحن نشو :wubpink: کامل کامل نمیرم یهنی اینکه من نباشم محمد حسین اروم تره منم گفتم میرم یهنی کامل نه اما خوب بي خودددددددددددددد مي زنمتاااااااااااااااااا الانم عصباني ام سر تو خاليش مي كنم الهي فدات شم محمد حسين دوست داره سر به سر شما دخترا بزاره اگه مي بيني به من كاري نداره چون گيسام سفيد شده دلش نمي اد سر به سر يه پير زن بزاره ترو خدا ازش ناراحت نشو ايجا همه چيز شوخيه فدات شم تو عشقمي بري دق مي كنم حالا اگه بازم مي خواي بري خب برووووووووو:4564: تا دق كنم:icon_pf (34)::pichak29: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کی بهت چیزی گفته؟؟؟؟راستی راحله جونم من اشتباهی دستم رفت روی ویرایش بجای نقل قول ببقچید چیزی دست کاری نکردم فقز اون پایین نوشت ویرایش توسط یوحنا هیشکی چیزی نگفته فدات شم :icon_pf (17): فدای سرت گلم راحت باش منم این سوتی رو چند ساعت پیش تو تالار مواد دادم:ws3: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بي خوددددددددددددددمي زنمتاااااااااااااااااا الانم عصباني ام سر تو خاليش مي كنم الهي فدات شم محمد حسين دوست داره سر به سر شما دخترا بزاره اگه مي بيني به من كاري نداره چون گيسام سفيد شده دلش نمي اد سر به سر يه پير زن بزاره ترو خدا ازش ناراحت نشو ايجا همه چيز شوخيه فدات شم تو عشقمي بري دق مي كنم حالا اگه بازم مي خواي بري خب برووووووووو:4564: تا دق كنم:icon_pf (34)::pichak29: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: خدا نکنه خاله قربونت بره کووووجا دارم برم میمونم پیشتون 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: خدا نکنه خاله قربونت بره کووووجا دارم برم میمونم پیشتون فدات بشم منننننننننننننننننننننننن:62izy85::62izy85::pichak::pichak::pichak: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فدات بشم منننننننننننننننننننننننن:62izy85::62izy85::pichak::pichak::pichak: خدا نکنه خاله :pichak: :pichak: :pichak: :pichak: :pichak: :pichak: :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه ایجوری منو بیرون میکنین؟؟؟ باشه جدی جدی میرم :ws44: محمد حسین بیتربیت این فیلمم نیست میرم پاتوق خودمو اباد میکنم فانوسی خاله خیلی دوست دارم اما میرم تا اینجا هم تبدیل بشه به همون قدیما ما رفتیم یوحی جوونم نازی جوونم سمیرای گلم محمد حسین داداش خوبم مونا جووونم :flowerysmile: خوشحال میشیم اونجا هم آبد بشه ولی نه با قیمت از دست دادن تو!!! من مگه چی گفتم که یهو اینجوری آمپر چسبوندی؟ :byesad: خاله جوووون ناراحن نشو :wubpink: کامل کامل نمیرم یهنی اینکه من نباشم محمد حسین اروم تره منم گفتم میرم یهنی کامل نه اما خوب من مگه شلوغم که تو نباشی آروم باشم بي خوددددددددددددددمي زنمتاااااااااااااااااا الانم عصباني ام سر تو خاليش مي كنم الهي فدات شم محمد حسين دوست داره سر به سر شما دخترا بزاره اگه مي بيني به من كاري نداره چون گيسام سفيد شده دلش نمي اد سر به سر يه پير زن بزاره ترو خدا ازش ناراحت نشو ايجا همه چيز شوخيه فدات شم تو عشقمي بري دق مي كنم حالا اگه بازم مي خواي بري خب برووووووووو:4564: تا دق كنم:icon_pf (34)::pichak29: تایید!! هیشکی چیزی نگفته فدات شم :icon_pf (17): فدای سرت گلم راحت باش منم این سوتی رو چند ساعت پیش تو تالار مواد دادم:ws3: اگه چیزی نفته پس چرا فیلم بازی میکنی؟! خدا نکنه خاله :pichak: :pichak: :pichak: :pichak: :pichak: :pichak: :aghosh: فدات بشم منننننننننننننننننننننننن:62izy85::62izy85::pichak::pichak::pichak: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: خدا نکنه خاله قربونت بره کووووجا دارم برم میمونم پیشتون امامن ازین قربون صدقه های اینا....!!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جواب اون اولیه افتاد توش! حس ویرایش کردنش نیس! با اپرا خیلی مصیبته!! شب همتون بخیر... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من مگه شلوغم که تو نباشی آروم باشم تایید!! اگه چیزی نفته پس چرا فیلم بازی میکنی؟! امامن ازین قربون صدقه های اینا....!!!! قول دادم دیگه کل کل نکنم باهات . پس با رویی گشاده میگویم ایا خوبی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بله خوب هستم!! شما خوب هستید؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بله خوب هستم!!شما خوب هستید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما هم خوب بیدیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودت شطور مطوری؟؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اومدم اینجا!! حوصله اونجا رو دیگه ندارم!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ گفته بودم فقز بخاطر سمیرا میام الانم این پست رو میذارم و تا وختی که سمیرا جوووونم نیومده منم تورو تحریمت میکنم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلامممممممم عسل من خوش اومدی خاله میگفتی گاوی گوسفندی ...... چیزی قربونی میکردیم میگم اینجا نورانی شده نگووووو عسیس دل خاله اومده:pichak: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :shad: :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ قربونت برم منننننننننننننننننن بابا خيجالتم نديد ديگه دارم آب مي شممممممممممممممممممممم:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: بچه ها بياين براتون بنوازم تا يكم دلتو شاد شه :connie_24::connie_24::Laie_28::connie_24: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده