fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زندگی همینه دیگه!! بابا فیلمشه جدی نگیر فانوس!! محمد حسين خوب دخترا رو مي شناسيااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مي ام قزوين چون اونجا رو زدم والا نمي دونم:hanghead: حالا چرا قزوین!!! بازم خوبه!! نزدیکتر میشی!! میتونی بیای تهران!!!:icon_pf (44): اي جانم مل اينكه تو دوست داري سر به سر اين خترا بزاري هااااااااااااافقط با من گويا خوبي:62izy85::62izy85::62izy85::dancegirl2: :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا چرا قزوین!!! بازم خوبه!! نزدیکتر میشی!! میتونی بیای تهران!!!:icon_pf (44): :ws3::ws3: آخه فقط قزوين و تهران و نجف اباد رو داره منم قزوين رو زدم آره ديگه نزديكم پاتوق مي زنيم پارك ملت:dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسينخوب دخترا رو مي شناسيااااااااااااااااااااا توام خوب منو شناختیا!! آخه فقط قزوين و تهران و نجف اباد رو داره منم قزوين رو زدم آره ديگه نزديكم پاتوق مي زنيم پارك ملت:dancegirl2::dancegirl2: نجف آباد رفتی مواظب خودت باش!! آره!! جاهای دیگه هم میشه رفت!! راسی کی نتیجش میاد؟ این مبهم مثل اینکه قهر کرده!!! آخش...!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ توام خوب منو شناختیا!! نجف آباد رفتی مواظب خودت باش!! آره!! جاهای دیگه هم میشه رفت!! راسی کی نتیجش میاد؟ این مبهم مثل اینکه قهر کرده!!! آخش...!! نمي دونم فكر كنم توي تابستون ديگه بياد نتيجه ها مگه نجف اباد چطوريه؟:hanghead: گناه داره سر به سرش نذارمحمدحسين 2 لینک به دیدگاه
امیر Amir 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوفیییییییییی؟ چه اواتار خوشگلی از بچه های مهندسانی نه؟ میسی 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ توام خوب منو شناختیا!! نمي دونم فكر كنم توي تابستون ديگه بياد نتيجه ها مگه نجف اباد چطوريه؟:hanghead: گناه داره سر به سرش نذارمحمدحسين حالا بماند!! چیز خاصی نیست!! باشه بخاطر تو حالا دیگه سر به سرشون نمیذارم!!! ایشالا نتیجشو میبینی یه شیرینی درس حسابی میدی!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها یکی داره میاد.... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا بماند!! چیز خاصی نیست!! باشه بخاطر تو حالا دیگه سر به سرشون نمیذارم!!! ایشالا نتیجشو میبینی یه شیرینی درس حسابی میدی!!! خدا از دهنت بشنوه:dancegirl2::dancegirl2: من اگه قبول شم فكر كنم بايد نصف تهران رو شام يا نهار بدم:62izy85::62izy85::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها یکی داره میاد.... :ws3: كي؟امير رو مي گي؟:62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدا از دهنت بشنوه:dancegirl2::dancegirl2: من اگه قبول شم فكر كنم بايد نصف تهران رو شام يا نهار بدم:62izy85::62izy85::icon_pf (34): من نمیدونم!! بهم هم ربطی نداره که به کی باید شیرینی بدی به کی نباید بدی!!! باید بهمن شیرینی خاص بدی!! اینجوریا نیس!! :ws3:كي؟امير رو مي گي؟:62izy85::62izy85: امیر آقا رو که افتخار آشنایی ندارم باهاشون!! یکی دیگه در راه است.... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من نمیدونم!! بهم هم ربطی نداره که به کی باید شیرینی بدی به کی نباید بدی!!! باید بهمن شیرینی خاص بدی!! اینجوریا نیس!! شيريني خاص؟خب بوگو ببينم پولم مي رسه برات بگيرم يا نه:hanghead: امیر آقا رو که افتخار آشنایی ندارم باهاشون!! یکی دیگه در راه است.... خب پس كي؟بوووووووووووگوووووووووووووووووو:62izy85::62izy85: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شيريني خاص؟خب بوگو ببينم پولم مي رسه برات بگيرم يا نه:hanghead: خب پس كي؟بوووووووووووگوووووووووووووووووو:62izy85::62izy85: به دلایلی امشب حضور پیدا نمیکنن!! ایشالا در فرصت بعدی!! حالا تو قبول شو من میگم شیرینی رو!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به دلایلی امشب حضور پیدا نمیکنن!! ایشالا در فرصت بعدی!! حالا تو قبول شو من میگم شیرینی رو!!! نميشه توي گوشم بگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:62izy85::62izy85::62izy85: خب بگو ببينم مي صرفه قبول شم يا نه ...:girl_in_dreams::girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پچ پچ!! (چقد بی مزه بود این حرفم!!) چیز خاصی نبود!!! بیخیال!!! قسمت نبود!! آره میصرفه قبول شی!! اونقدا هم گرون نیست!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws3: باش تو هر چي بخواي برات مي خرم يه محمد حسين كه بيشتر نداريم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسين من برم لالا كاري باري نداري؟ شبت بخير :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws3:باش تو هر چي بخواي برات مي خرم يه محمد حسين كه بيشتر نداريم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ایول!! حالا که اینطوره منم یکم کوتاه میام!!! محمد حسين من برم لالاكاري باري نداري؟ شبت بخير :wubpink: نه!! شب بخیر!!اون فانوسی لبپنجره رو خاموش کن تا ما هم بتونیم بخوابیم!!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا اینجا هیچکس نیومده امروز؟؟؟!!! عجبا....!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه ایجوری منو بیرون میکنین؟؟؟ باشه جدی جدی میرم :ws44: محمد حسین بیتربیت این فیلمم نیست میرم پاتوق خودمو اباد میکنم فانوسی خاله خیلی دوست دارم اما میرم تا اینجا هم تبدیل بشه به همون قدیما ما رفتیم یوحی جوونم نازی جوونم سمیرای گلم محمد حسین داداش خوبم مونا جووونم :flowerysmile: :byesad: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده