MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سمیرا! چطوری؟ یادته قدیما؟؟؟!!! یادش بخیر!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فانوسی مثل اینکه رفتی!!! منم برم که کلی کار ریخته سرم تنهایی باید انجامشون بدم....!! درساتو خوب بخون، شب هم مسواک بزن. فعلا 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بله يادمه :sigh: الان شلوغ شده:hanghead: محمد نظرت چيه يه پاتوق ديگه بزنيم 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فانوسی مثل اینکه رفتی!!!منم برم که کلی کار ریخته سرم تنهایی باید انجامشون بدم....!! درساتو خوب بخون، شب هم مسواک بزن. فعلا اي بابا نرو خب:pichak29: كجا من نرفتم كه:4564: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پاتوق نه!! گفتگوی منو و تو فقط!! کاربرای دیگه بتونن بیان ببینن ولی نظر نتونن بدن دلشون بسوزه!! ولی فکر کنم همش خاک بخوره چون ما که جفتمون کلی کار داریمو کم میایم!!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پاتوق نه!! گفتگوی منو و تو فقط!! کاربرای دیگه بتونن بیان ببینن ولی نظر نتونن بدن دلشون بسوزه!!ولی فکر کنم همش خاک بخوره چون ما که جفتمون کلی کار داریمو کم میایم!!! آره بايد يه جايي براش در نظر بگيرم اشكال نداره همون وقتاي كم هم كه هستيم خوبه كليدش رو من و تو داشته باشم فقط:62izy85::62izy85::62izy85::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره!! اینجوری خیلی خوبه!! پس کاراش با تو!! خبرشو بهم بده!! اوضا درسا چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه خبرت مي كنم لينك مي زام واست درسا هم اي بد نيست نمي دونم والا مي ترسم خيلي:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ترس چیه دیگه!! مگه درس ترس داره؟؟ سربازی که نمیفرستنت!! سال دیگه!! ولی حیفه آدم یه سال عقب بیوفته!! یه سال دیگه استرس داشته باشه!! بخون کلکشو بکن!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ترس چیه دیگه!!مگه درس ترس داره؟؟ سربازی که نمیفرستنت!! سال دیگه!! ولی حیفه آدم یه سال عقب بیوفته!! یه سال دیگه استرس داشته باشه!! بخون کلکشو بکن!! آره فكر اينكه يه سال ديگه بمونم توي ونه ديونم مي كنه ترس داره خب بحث زندگيه آدمه مگه سربازي ترس داره ؟:62izy85::62izy85::JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آره فكر اينكه يه سال ديگه بمونم توي ونه ديونم مي كنهترس داره خب بحث زندگيه آدمه مگه سربازي ترس داره ؟:62izy85::62izy85::JC_thinking: سربازی رو تجربه نکردم ولی 2 سال عقب میوفته آدم از کارو زندگی!!! حالا ایشالا قبول میشی!! میای تهران!! حالا دیگه تنها تنهااااااا:w00: محمد باز توطئه کردی:w00: ای بدجنس:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 اصلانم خیلی بدی دیگه دوستت ندارم:w13::w13::w13: اصلانم میرم میخابم امتحانم خوب میدم تو حسودی کنی:jawdrop: فانوسی همه کسایی که میان صنایع میخونن اینجورین؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چه توطئه ايي؟من كه نديدم مبهمه دیگه!! زیاد نباید جدی گرفتش!! دلم برات سوخت... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو همه توطئه کردی حالا اسمتو نگفتم فکر نکن باتو نبودم:w00: منو راحله رو کی بزرگ کنه هااااا باید کم کم رو پای خودتون وایسین دیگه!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو همه توطئه کردی حالا اسمتو نگفتم فکر نکن باتو نبودم:w00: منو راحله رو کی بزرگ کنه هااااا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اومدم دوست پیدا کنم اینجا هم نشد میرم دیگه همونجا که بودم:4564:دیگه دخترت نمیشن محمد حسین . حالا برو بگرد ببین میتونستی دختر مثل من پیدا کنی:obm: اي واي مونايي قهر نكن نانازي محمدجونم بيا ببين مونايي داره مي ره :pichak29::pichak29: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اومدم دوست پیدا کنم اینجا هم نشد میرم دیگه همونجا که بودم:4564: دیگه دخترت نمیشن محمد حسین . حالا برو بگرد ببین میتونستی دختر مثل من پیدا کنی:obm: وای خدایا شکرت!! بالاخره بیخیال شد این دختره!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سربازی رو تجربه نکردم ولی 2 سال عقب میوفته آدم از کارو زندگی!!!حالا ایشالا قبول میشی!! میای تهران!! مي ام قزوين چون اونجا رو زدم فانوسی همه کسایی که میان صنایع میخونن اینجورین؟ والا نمي دونم:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وای خدایا شکرت!! بالاخره بیخیال شد این دختره!! اي جانم مل اينكه تو دوست داري سر به سر اين خترا بزاري هااااااااااااا فقط با من گويا خوبي:62izy85::62izy85::62izy85::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خسته میشیم اخه زندگی همینه دیگه!! اي واي مونايي قهر نكننانازي محمدجونم بيا ببين مونايي داره مي ره :pichak29::pichak29: بابا فیلمشه جدی نگیر فانوس!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده