rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عسیس دل خاله اگه کاری با من نداری با اجازت برم که خیلی گیج خوابم کلیییییییییی دوست دارم:wubpink: بوووس بوووس :pichak: خوابای خوب خوب ببینی عجقم:aghosh: اسمونت پر ستاره:pichak: بای بای:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :rose:شبت بخير عزيز دلم خوب بخوابي نفسم باي باي 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :167::167: :167: دلت واسه تنبیه و کتک تنگ شده نه؟؟؟؟؟:brodkavelarg: باز شروع نکنا!!!!! :167: ضد کدوم محمد؟ ادمینو که کسی کار نداره!!! نترس!! :rose:شبت بخير عزيز دلمخوب بخوابي نفسم باي باي باز این دوتا شدن لیلی و مجنون!!! کدومتون مجنون هستین حالا؟؟!! :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:تو رو نگفتم که:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: اون یکی رو گفتم که اواتاروشو میخام بدزدم:w16: همون که خیلی راحت دل میشکونه:ws44: خیلی هم زبون داره:ws46: میخام برم باهاش دعوا:w00::w00::w00: تو کدوم طرفی هان:167::167::167: شهرسازا همیشه پشت همن!!! البته ادمینی که شهرساز باشه رو نمیدونم!!!! سلام بچه ها ...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بازم که پیدات شد!!! سلام فانوسی!!! :icon_pf (44): من خودم حقمممم:8713: شما همه چی باش!!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باز شروع نکنا!!!!! :167: سیلامممممممم خوبی محمد حسین :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: امشب خیلی شادم:shad::shad: هیچی نمیتونه ناراحنم کنه حتی تو :shad::shad::shad::shad::shad: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من ساعا 10 خوابيدم!! چه خوب شد نبودم !! تو وقتي عادي هستي نميشه تحملت كرد چه برسه به شاد....!!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من ساعا 10 خوابيدم!!چه خوب شد نبودم !! تو وقتي عادي هستي نميشه تحملت كرد چه برسه به شاد....!!! اشکال نداره حسودددددددددد:shad::shad::shad: کاش مثل اصحاب کهف میخوابیدی :ws47: من هنوزم شادم بچه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کردی برام مهمه که شاد باشی یا غمگین؟؟!! شاد باش... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کردی برام مهمه که شاد باشی یا غمگین؟؟!! شاد باش... اخه پسر تو چنا انخد بیتربیتی باشه اچکال نداره هرشی میخوای بگو:2525s: من هنوزم شادم:shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلاممم به روی ماهت خالهههههه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من نبودم زياد اينجا جمع نشدين؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه خاله تو نبودی صفایی نداشت اینجا هم:wubpink: و این محمد حسین انخد با من بیتربیتی میکنه که همش تو ذوقم میخوره 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فداي تو بشم من ناراحت نشو محمد حسين شوخي مي كنه عزيز دلم:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اوهوم خاله میدونم پسر خوبیه اما هیشکی فانوسی نمیشه:aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فانوسي فدات شه الهييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اخه پسر تو چنا انخد بیتربیتی باشه اچکال نداره هرشی میخوای بگو:2525s: من هنوزم شادم:shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: :shad: چقد زود رنجی کوشولو!!! محمد بیا کارت دارم . . . . :3384s: خوش باش تو با این شکلکا!!! سلام به همه ي برو بچ عزيز ببین کی اینجاس!!! علیک سلام مدیر زحمت کش!!! خوش میگذره؟؟؟!!! نه خاله تو نبودی صفایی نداشت اینجا هم:wubpink: و این محمد حسین انخد با من بیتربیتی میکنه که همش تو ذوقم میخوره بی تربیت خودتی بی تربیت!!! آدم با بزرگترش اینجوری حرف نمیزنه!! فداي تو بشم منناراحت نشو محمد حسين شوخي مي كنه عزيز دلم:girl_in_dreams: فانوسی بومی اینجاس منو خوب میشناسه!!! :icon_pf (44): اوهوم خاله میدونم پسر خوبیه اما هیشکی فانوسی نمیشه:aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منتظر تعریف تو بودم!!! فانوسي فدات شه الهييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي:wubpink: باز شروع کردن به Love ترکوندن!!! راسی مبهم میری رشت دیگه نت نمیای؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چقد زود رنجی کوشولو!!! بی تربیت خودتی بی تربیت!!! آدم با بزرگترش اینجوری حرف نمیزنه!! منتظر تعریف تو بودم!!! باز شروع کردن به Love ترکوندن!!! 1. کوشولو خودتی:ubhuekdv133q83a7yy7 2.بیتربیت توییکه به جا سلام بیتربیتی میکنی:ubhuekdv133q83a7yy7 در ضمن کی گفته تو از من بزرگتری هاااا؟ 3. من هرگز از تو تعریف نمیکنم:ubhuekdv133q83a7yy7 4..اصن به تو چه که ما love میترکونیم چنا انخد حسودددددددییییی هااااا؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1. کوشولو خودتی:ubhuekdv133q83a7yy7 2.بیتربیت توییکه به جا سلام بیتربیتی میکنی:ubhuekdv133q83a7yy7 در ضمن کی گفته تو از من بزرگتری هاااا؟ 3. من هرگز از تو تعریف نمیکنم:ubhuekdv133q83a7yy7 4..اصن به تو چه که ما love میترکونیم چنا انخد حسودددددددییییی هااااا؟:w00: بی ادب! من دیگه با تو حرفی ندارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده