rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ خاله چشماشون ضعيف شده:ws28: اره خاله عینک تخته ای نیاز دارن باز میخوای شروع کنی؟ دفه قبلکافیت نبود؟ تو کدوم دانشگاه درس میخونی دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟ دفعه قبل رو به یاد نمیارم چی شده بود مگه:whistle: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ چند مین پیش چقد حال میداد اینجا!!! ولی تا رحله اومد همه چی بهم ریخت...!! نه با تو نبودم كه با اون مبهمم:62izy85::62izy85: آهان!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها اين ونا نرفته هااااااااااا مي خواد اين بار زنگ بزنن رشت به مامانش بگن كه سر كلاساش نمي اد:ws28: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ چند مین پیش چقد حال میداد اینجا!!! ولی تا رحله اومد همه چی بهم ریخت...!! باشه من میرم خاله سمیرا ببین این محمد حسین منو بیرون کرد:ws44: من دیگه اینجا بر نمیگردم محمد حسین پشت گوشتو دیدی راحله رو هم میبینی:ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ اییییییییییییی من اگه مثل تو خر خونی میکردم که الان لیسانسم تموم بود مینشستم با سمیرا جووون واسه کنکور میخوندم:whistle: منو خرخونی؟؟؟!! اصلا تا حالا یه کلمه هم نخوندم!!! همش پای کامپیوتر بودم کار میکردم!!! اره خاله عینک تخته ای نیاز دارن تو کدوم دانشگاه درس میخونی دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟ دفعه قبل رو به یاد نمیارم چی شده بود مگه:whistle: از کی تاحالا تو چشم پزشک هم شدی؟؟؟!!! چه فرقی میکنه کجا درس میخونم؟ منظور؟ یادت نیس میگفتی محمد حسین تورو خدا بسه دیگه!!! امان از این فراموشی!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ چند مین پیش چقد حال میداد اینجا!!! ولی تا رحله اومد همه چی بهم ریخت...!! نه خيرم الان حال مي دهكه خاله جونم اومد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آهان :62izy85::62izy85::62izy85: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ باشه من میرم خاله سمیرا ببین این محمد حسین منو بیرون کرد:ws44: من دیگه اینجا بر نمیگردم محمد حسین پشت گوشتو دیدی راحله رو هم میبینی:ws44: نه فدات شم محمد حسين شوخي مي كنه:pichak::pichak: محمد حسين!!!! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها اين ونا نرفته هااااااااااامي خواد اين بار زنگ بزنن رشت به مامانش بگن كه سر كلاساش نمي اد:ws28: اینبار من خودم با مادرش صحبت میکنم تا این دختر شاید به راه راست هدایت بشه!!! باشه من میرم خاله سمیرا ببین این محمد حسین منو بیرون کرد:ws44: من دیگه اینجا بر نمیگردم محمد حسین پشت گوشتو دیدی راحله رو هم میبینی:ws44: حالا ناراحت نشو مظلوم!!! اصلا من میرم!! چون کار دارم دانشگاه!!! ورک شاپ برگزار کردیم!!! خواستین بعدا میگم موضوعش چیه!! برم که خیلی دیر شده!! تا بعد... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ نه خيرم الان حال مي دهكه خاله جونم اومد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :62izy85::62izy85::62izy85: چقد شماها هندونه زیر بغل هم میذارین!!! نه فدات شم محمد حسين شوخي مي كنه:pichak::pichak:محمد حسين!!!! بابا راحله الکی مظلوم نمایی میکنه!!! این شگردشه!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ همه با هم بريم منم رفتم بچه ها شب بيان همتون فعلا:62izy85::62izy85: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ منو خرخونی؟؟؟!! اصلا تا حالا یه کلمه هم نخوندم!!! همش پای کامپیوتر بودم کار میکردم!!! اره منم گوشام دراز:ws47: از کی تاحالا تو چشم پزشک هم شدی؟؟؟!!! چه فرقی میکنه کجا درس میخونم؟ منظور؟ یادت نیس میگفتی محمد حسین تورو خدا بسه دیگه!!! امان از این فراموشی!!! فرقش اینه که اونجا بهت املا یاد ندادن بی سواد:banel_smiley_4: نه خيرم الان حال مي دهكه خاله جونم اومد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فدااااااااااااااتتتتتتتتتتتتتتت عسلممممممممممممم:aghosh: :62izy85::62izy85::62izy85: نه فدات شم محمد حسين شوخي مي كنه:pichak::pichak:محمد حسين!!!! قربون سمیرا جوونم برم من:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ همه با هم بريم منم رفتم بچه هاشب بيان همتون فعلا:62izy85::62izy85: باشه خاله بوووووس :aghosh: بای بای:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ فرقش اینه که اونجا بهت املا یاد ندادن بی سواد:banel_smiley_4: قربون سمیرا جوونم برم من:aghosh: املا رو تو دانشگاه یاد نمیدن!!! :icon_pf (34): اون اقایی هم که میگن دخترا شهر خودشون بخونن فکر نکنه ما خیلی کشته مرده ی تهرانیم :w00:میگم شهر خودم صنایع نداره:w00: مجبور شدم:w00: تازشم من خونمونم بودم کلی کمک میکردم:w00: اصلا خیلی بدیییییییییییییییییییی:w00::w00::w00::w00: وای خدا!!! عجب شانسی اوردم تو نت نمیشه دمپایی پرت کرد... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها اومدم اينجا ازتون مرخصي بگيرم اين بار اومدم بگم كه دعوام نكنين كه بي معرفتم و بي خبر مي زارم مي رم مواظب خودتون باشين:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلم براتون تنگ مي شه فعلا :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ یعنی چی سمیرا؟؟!!! کجا میخوای بری؟؟!!! :w00: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ یعنی چی سمیرا؟؟!!! کجا میخوای بری؟؟!!! :w00: :hanghead: فعلا كنسل شد:sigh: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ اراده نداری دیگه!! مگه کنکور نداری بچه!! ولی خوشحال شدم هستی!!! ولی درستم بخون که بعد کنکور شادو شنگول باشی!! ما سمیرا شاد میخوایم نه غمگین!! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ اراده نداری دیگه!! مگه کنکور نداری بچه!!ولی خوشحال شدم هستی!!! ولی درستم بخون که بعد کنکور شادو شنگول باشی!! ما سمیرا شاد میخوایم نه غمگین!! خيلي بدييييييييييييييي اصلا مي رمممممممممممممممممممممممممم باي واسه هميشه:4564::4564: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ خيلي بدييييييييييييييياصلا مي رمممممممممممممممممممممممممم باي واسه هميشه:4564::4564: نهههههههههههههههههههه:ws44: خاله کووووووووووووووووووووووجا صبر کن منم بیام:cryingf: دارم کفشامو میپوشم خاله وایسا اومدم :cryingf: خالهههههههههههههههههههههههههههههه:cryingf::cryingf: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده