MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ اصلا سمیرا معلومه که کجایی؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ سلام. این راحله و سمیرا مثل اینکه بدجوری با هم دیگه تصمیم گرفتن برن سراغ درس. مثل اینکه برنامه ریزیشون برنامه ریزی درست بوده. ایشالا که موفق هم بشن 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ اینم برنامه ریزی خوب یه دانشجو: http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=4652&postcount=8 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ تو از این برنامه ها نداری؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ ما ریاضی فیزیک نداریم!!! دلتون بسوزه!!! سمیرا برگردی من میدونم با تو... گفته باشم....:167: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ ما اون چنان نقشه کشی نداریم!!! کار معماراس اون چیزی که فکر میکنی!!! رشته ما یعنی عشق و حال!!! یعنی تفریح در عین اینکه بسیار سخت و طاقت فرسا هستش.... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ دیگه دیگه!!! ما شهرسازیم دیگه!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ ما نقشه برداری داشتیم. مثل اینکه ریاضی هم که اضافه شده محمدحسین؟ مبهم میگم آواتارتم عوض کن عکس یه علامت سوال بذار که حسابی مبهم بشی 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ سییییییییییییییییییلاااااااااامممممممممممممم کلیییییییییییییییییییییی دلم واسه همتون تنگ شده بوووووووووووووووود:aghosh: خوبین؟؟؟؟؟؟؟ به دوستان جدید هم خوش امد میگم:wubpink: ادمینی گل میسی ایشالا شوووووما هم موفق بشین همیشه و همه جا:flowerysmile: فانوسیه خاله تو خوبی کجایی؟؟؟؟:aghosh: یوحی گلم چیطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:pichak: نازنینم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟:wubpink: محمد حسین تو شطوری؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ سلامممممممم به روی ماهت خوبی مونای عزیز؟ منم از اشناییت خوشبختم گلم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ از کوووووووجا فهمیدی من چشمام سیاههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ اووووووووووخی عزیزممممممممممممم خیلی با نمکه عزیزم:shad: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ اووووووووخی:icon_pf (34): شنبه ها خیلی ضد حاله نیدونم چرا نیومدن احتمالا رفتن مهمونی اخه جمعه بوده امروز 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ سلام مونا جانم خوبی؟ چرا چی شده ؟ چرا نمیفهمه؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ ما نقشه برداری داشتیم. مثل اینکه ریاضی هم که اضافه شده محمدحسین؟ مبهم میگم آواتارتم عوض کن عکس یه علامت سوال بذار که حسابی مبهم بشی آره!! 6 واحد ریاضی داریم. نقشه برداری هم هست. ولی این دوستمون منظورش چیز دیگه ای بود فکر کنم. خیال میکرد تریپ معمارا هستیم.... سییییییییییییییییییلاااااااااامممممممممممممم کلیییییییییییییییییییییی دلم واسه همتون تنگ شده بوووووووووووووووود:aghosh: خوبین؟؟؟؟؟؟؟ به دوستان جدید هم خوش امد میگم:wubpink: ادمینی گل میسی ایشالا شوووووما هم موفق بشین همیشه و همه جا:flowerysmile: فانوسیه خاله تو خوبی کجایی؟؟؟؟:aghosh: یوحی گلم چیطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:pichak: نازنینم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟:wubpink: محمد حسین تو شطوری؟؟؟؟؟؟""""""""" به من که رسیدباید اینجوری بپرسی؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ به من که رسیدباید اینجوری بپرسی؟؟!! علیک سلام محمد حسین چه عجب اومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه اینجوری بیشتر حال میده 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ خاله فانوسی من کجایی؟ چنا نمیای؟:cryingf: دلم خیلی تنگت شده خاله:pichak: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ سیلاممممممممممممم راحله خوبی عزیزم سلاممممممممممممم به روی ماهت گلم ممنونم تو خوبی عزیزم؟:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ اااا خوب ما هم 6 واحد ریاضی داریم دیگه:w00: بابا شما ترسيم فني و كلي درساي گلابي ديگه دارينا!!!! علیک سلام محمد حسین چه عجب اومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه اینجوری بیشتر حال میده من خيلي وخته همش ميام ولي كسي نمياد!!! از سميرا چه خبر؟ مگه شمارشو نداري؟ يه خبر ازش بگير دلمون براش تنگيده..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده