rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خاله جوووون دیگه بریم فعلا بای بای شاید دیگه فردا بیام انجمن:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ بريم عزيزم خوب بخونياااااااااا پس اگه نديدمت شبت بخير عزيزم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ اینا رو بین!!! چقد... برین درس بخونید...!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها ساعت 11 گذشتااااا نمیاین؟؟؟!! حالا یه شب من هستما.... 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ آخي دير كرديم مثل اينكه محمد حسين نيست!!!!!!!!!!!!!:ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ سلام صبحتون بخیر بچه ها!!!! راحله و سمیرا که حتما دارن درس میخونن، بقیه نمیخوان بیان؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام من درس خوندم اما سمیرای گلم نتونست چون کار داشت باید میرفت بیرون ظهر دوباره میخونیم با هم خوبی محمد حسین؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ظهر از نظر شما کی هست؟؟!! ممنون!! خودت چطوری؟ برای کدوم کنکور میخونید؟ آزاد؟ سرسری؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ منظورم ساعت 3.5تا 5.5 در ضمن من تازه ترم 4 کارشناسی هستم و تا کنکور 2سال وخت دارم سمیرای گلم داره واسه کنکور میخونه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ترم چهری و انقد درس میخونی؟؟!!! بابا بیخیال... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ باب از بس درس نخوندم الان گیر کردم شدید میان ترما داره شروع میشه اگه این ترم فقط 1درس بیوفتم 99.99% مشروط میشم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ای بابا!!مشروطی مگه ترس داره؟؟!!! گول سمیرا رو نخور... اون خودش موقع دانشجویی لای کتابو باز نمیکرد! الان داره تورو اغفال میکنه!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ترس که داره چون احتمال اینکه لیسانسم 10 ترمه شه خیلیه و پیشنهاد درس خوندن هم من به سمیرا دادم انخد پشت سرش حرف نزن:w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ این سمیرا اصلا فرد موجهی نیستا حرفشو گوش نکن. داره گمراهت میکنه. اصلا نباید درس خوند!!! منو میبی که اصلا درس نمیخونم!! شب تا صب نمیخوابم!! آخر هیچی نمیشه!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اره تو که اصلا درس نمیخونی پس این همه بی خوابی واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیذاری من پیشرفت کنم؟؟؟؟؟؟ :w00: حسسسسسسووووووووووووووودددددددددددددد 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ من شب تا از دست پشه ها نمیخوابم!! کی گفته درس میخونم!!! من و حسودی؟؟!! عجب چیزایی میشنوه آدم!!! آخه تو پیشرفت کنی جای منو میگیری برا همین نمیخوام پیشرفت کنی!! آخه تو که خوندنو نخوندنت فرقی نداره برا چی میخونی!!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ پسر بی ادب بهد که دهوات میکنم ناراحن میشی دلت کتک نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: تو که کلا جایی نداری که من بخوام بگیرمش در ضمن من جای خودم میگیرم پسر:icon_pf (19): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده