rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ افرین خاله جوووون من ریاضی1 و ریاضی2 هر دو رو با 17 پاس کردم چون استادام خدایی گل بودن اما این یکی یه چیزیه عجیب مجبور شدم با این بردارم اگه بر نمیداشتم 14 واحده میشدم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ باريكلا خانوم گل اما من رياضي 2 چندين بار افتادم واي نمي دوني چه استاد گندي داشتيم اون ترم كل صنايعي هاي هم وروديه من مشروط شديم:ws44: همه رو با 4-5 انداخت خدا لعنتش كنه بچه ها هم يه كتكي بهش زدن بيا ببين:ws28: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ اووووخی جدی استاد رو زدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ آره پسامون رفته بودن زده بودنش بد بختمون كرد آخه بعد از اينكه تابستون هم ما رو انمداخت كتك رو خورد اما نفهميده بود كه كيا بودن 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ بابا ایو شووووووما دمتون گرم :ws47::ws47: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خدايي حقش بود بدبختمون كرد آخه رياضي ما او زمان 4 واحدي بود فكر كن 4 واحد باشه و نمرتو بده 5 چه حالي بهت دست مي ده بعد مي گفت بخش نامه امده كه به 9.5 غيرش نديم دروغ مي گفت بد ذات بچه ها هم حالي ازش گرفتن كه بيا ببين 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ :ws47: بابا باریکلااااااااااااااااااا عجب ادمی بوده 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ سلام دوستان سمیرا چطوره؟ خوشی شکر؟ چیه اکی؟ نازنین چطوره؟ من خوابم میاد....:bigbed: ما خوش هستیم تو برو مشخاتو بینیویس:banel_smiley_4: تو یه چیزیت میشه آآآ!! حیف که حوصله کل کل ندارم. 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ چنا انخد بد حرف میزنی با من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاله فانوسی بیا دهواش کن:ws44: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ چرا مثل این کوچولوها هستی؟؟!!! بزرگ شدی!! رو پای خودت وایسا!!! چرا انقد دنبال عمه و خاله و دایی و نوه عمه ی خواهر زادت میفرستی!!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ از این ثانیه به بهد من با محمد حسین قهرم دیگه با من نحرف 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يه دقيقه نيامدماااااااااااااا سلام محمد جان خوبي؟شما كجا اينجا كجا؟ستاره ي سهيل شدي 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها من برم چند تيكه ظرف هست بشورمش مامانم الان خسته و كوفته مي اد نمي خوام بياد بشوره زودي مي ام 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ حالا ناز نکن...!! کوتاه بیا...!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ محمد حسین حالمو گرفت میخواسم با حال و هوای توپ برم نیدونم بریم؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ اره خاله بيخيال... بريم عزيزم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ بزن بریم خاله 9تا 11؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خب 10 مين مونده آره 9 تا 11 نفس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده