fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ من میرم خیلی دوستون دارم سمیرای گلم نازنینم یوحنای جیجل اسمونتون پر ستاره بای بای:icon_pf (44): شبت ستاره بارون عزيزكم خوب بخوابي:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ هر چه اصلا جواب نده تو نبايد فانوسي و راحله رو بفروشي به محمد شهر ساز:girl_yes2::167: الان منو دهوا کلدی؟ من بلم بمیلم گل خودمی عسیسسسسسسسسسمجواب میدی یوحی من امروز خوندم واسه من جواب میده سلام سلامممممممخوفین بچه های گل؟ سلام نازی منو دهوا کلدن من میرم خیلی دوستون دارم سمیرای گلم نازنینم یوحنای جیجل اسمونتون پر ستاره بای بای:icon_pf (44): شبت بخیر عسلیه من بوس بوس:rose: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عزيزمسلامت باشي من كه خوبم تو چطوري؟:wubpink: منم خوفمممممممم گلممممم سلام خاله جووون چنا انخد دیر اووومدی؟؟؟؟؟؟؟ حالا که من میخوام برم الهی فدات شم اینجور نگو ماهممممممممممممممم من میرم خیلی دوستون دارم سمیرای گلم نازنینم یوحنای جیجل اسمونتون پر ستاره بای بای:icon_pf (44): خوافایییی ناز ناز ببینیییی الان منو دهوا کلدی؟من بلم بمیلم سلام نازی منو دهوا کلدن شبت بخیر عسلیه من بوس بوس:rose: اوا چلا؟ نه آخه با محمد هم كاسه شدي :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نه آخه با محمد هم كاسه شدي بابا من خودمو گفتم که نتیجه گرفتم که جواب نمیده اصلا من لفتم بمیلم خداااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نه دوست دارم به خداااااااا خدا نكنه عزيزم 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نه دوست دارم به خدااااااااخدا نكنه عزيزم :w31: بوس بوس من رفتم لالا شب همتون خوش:rose: 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ :w31:بوس بوس من رفتم لالا شب همتون خوش:rose: شبت ناز شه دیگه ویلوسم نفلستییییییا 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ منم میلم لالا فانوسییییی شبت ناز شه عزیزم تهنا نمون تالار بترسی 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ شبت بخير عزيزم منم الان مي رم دلم مي گيره شماها نباشين 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ سلام اومدم یه سری بزنم برم... امیدوارم خوش باشید همگی دور هم... 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ سلاماومدم یه سری بزنم برم... امیدوارم خوش باشید همگی دور هم... ما خوش هستیم تو برو مشخاتو بینیویس:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ شبت ناز شه دیگه ویلوسم نفلستییییییا :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ سلام فانوسیه خاله خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟ خسته نباشی عسلم ببخشید من مکانم بد بود انتن نمیداد درست شرمنده خوب چیطور بود خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااام عزيزكم خوبي؟ عالي بود من يه فصل آمار مهندسي خواندم 10تا تستم زدم اگه اين طور ادامه بديم يه چيز مي شيم خواهش فدات شم خيلي خوشحال شدم صدات رو شنيدم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ به به افرین عزیز خاله ایشالا شیرینی قبولیتو میخورم واسه منم خوب بود معادلات رو خوندم البته 3تا برگه از جزومو تمرینم 8تا نصفه حل کردم چون بلد نبودم ایشالا با دوستام رفع اشکال میکنیم منم خیلی خوشحال صداتو شنیدم جیجل خاله:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ ا؟ من اين فصل و تمام كردم هزار بار خونده بودمش واسه همين زود تموم شد فدات شم خدا از دهنت بشنوه من يه زماني آخر معادلات بودم نازگل 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خوش به حالت افرین خاله ایی اخه نمیدونی این استاده چیه خدا نصیب گرگ بیابون نکندش درس که نمیده از هر فصل 2تا مثال نصفه و گاها پر غلط حل میکنه میگه30 تا تمرین دادم حل کنین جلسه بعد تحویل میگیرم:ws44: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ اي وايييييييييييييييييي مي دونم چي مي گي ما هم كم نداشتيم از استادا كه جزوشو نمي اورد بلد نبود حل كنه اما استاد معادلاتم خوب بود من رياضي رو دوست دارم واسه همين زود ياد مي گيرم شدم 17.5 فكر كنم يا 16.5 دقيق يادم نيست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده