Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ چه برنامه ریزی میکنن این 2تا یوحنا و نازنین شما مثل اینکه عقب موندین. این دوتا واسه خودشون دارن برنامه ریزی میکنن من که میدونم مثل همون تاپیک مسابقه بین علی و انوشه اینجا هم درس خوندن شما درست نمیشه :w00::w00:نخند:w00: من برنامه هم نریزم 20 میشم مدیر کل تجربه نشون داده برنامه ریزی جواب نمیده! چه برسه که توی انجمن نواندیشان ریخته بشه! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ :w00::w00:نخند:w00:من برنامه هم نریزم 20 میشم مدیر کل تجربه نشون داده برنامه ریزی جواب نمیده! چه برسه که توی انجمن نواندیشان ریخته بشه! یوحی جووووونم داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اعتماد به نفس من الان زیر خط فقره:ws44: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ :w00::w00:نخند:w00:من برنامه هم نریزم 20 میشم مدیر کل تجربه نشون داده برنامه ریزی جواب نمیده! چه برسه که توی انجمن نواندیشان ریخته بشه! توام؟؟؟؟؟؟؟ وقتي 50 امتياز ازت كم كردم مي فهمي جواب مي ده يا نمي ده:167::167::167: راحله ي من همين جا بهش مي گيم حسوووووووووووووووووود:girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ گل گفتی یوحنا. اصولاً هروقت کاری برنامه ریزی بشه انجام نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ یوحی جووووونم داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اعتماد به نفس من الان زیر خط فقره:ws44: تو عسله منی نه بابا آخه من توی یه فروم دیگه اینکارو با دوستام امتحان کردیم جواب که نگرفتیم هیچی بدتر هم شدیم توام؟؟؟؟؟؟؟وقتي 50 امتياز ازت كم كردم مي فهمي جواب مي ده يا نمي ده:167::167::167: راحله ي من همين جا بهش مي گيم حسوووووووووووووووووود:girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مدیر جونی بالا برای راحله گفتم بخون ببین دروخ میگم آیا؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ گل گفتی یوحنا.اصولاً هروقت کاری برنامه ریزی بشه انجام نمیشه. دخیخا برا من که اصلا جواب نمیده 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ گل گفتی یوحنا.اصولاً هروقت کاری برنامه ریزی بشه انجام نمیشه. راحله بيا به محمد هم صدا بگيم حسوووووووووووووووووووووود:ws28: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ تو عسله منینه بابا آخه من توی یه فروم دیگه اینکارو با دوستام امتحان کردیم جواب که نگرفتیم هیچی بدتر هم شدیم مدیر جونی بالا برای راحله گفتم بخون ببین دروخ میگم آیا؟؟؟؟ هر چه اصلا جواب نده تو نبايد فانوسي و راحله رو بفروشي به محمد شهر ساز:girl_yes2::167: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ تو عسله منینه بابا آخه من توی یه فروم دیگه اینکارو با دوستام امتحان کردیم جواب که نگرفتیم هیچی بدتر هم شدیم گل خودمی عسیسسسسسسسسسم جواب میدی یوحی من امروز خوندم واسه من جواب میده 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ راحله بيا به محمد هم صدا بگيم حسوووووووووووووووووووووود:ws28: هستم هر چه اصلا جواب نده تو نبايد فانوسي و راحله رو بفروشي به محمد شهر ساز:girl_yes2::167: تایید میشود 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ حسسسسسسسسسسسسوووووووووووووو ووووووووووووووووو ددددددددددددددددددددددد :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خدا نکنه عسل خاله خاله جووون من خیلی خسته شدم از 7تاالان فقط نشستم کلی پاهام خواب رفته منکم کم میرم با اجازت دیگه فردا 3.30 یادت نره خاله ایی 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلاممممممم خوفین بچه های گل؟ 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خدا نکنه عسل خاله خاله جووون من خیلی خسته شدم از 7تاالان فقط نشستم کلی پاهام خواب رفته منکم کم میرم با اجازت دیگه فردا 3.30 یادت نره خاله ایی باشه نفس برو نازگل من خوب بخوابي عزيزكم شبت شيرين نه يادم نمي ره عزيزكم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلامممممممخوفین بچه های گل؟ سلام عزيزم سلامت باشي من كه خوبم تو چطوري؟:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلامممممممخوفین بچه های گل؟ سلام خاله جووون چنا انخد دیر اووومدی؟؟؟؟؟؟؟ حالا که من میخوام برم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ من میرم خیلی دوستون دارم سمیرای گلم نازنینم یوحنای جیجل اسمونتون پر ستاره بای بای:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده