rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سمیرای خاله پس چنا نیومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیزی شده خاله نگرانت شدم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلامممممممممممم به راحله ي من خوندي تو؟ ببخش دير كردم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به روی ماهت خاله اره خوندم البته 1 ساعتشو اخه بعدش دخمر همسایه اومد کاردستی داشت نشستم واسش درست کردم تو چی خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ فانوسی خاله چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخوندی خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خاله من هي نخوندم چون بعد از آرايشگاه بچه ها آمدن دنيالم رفتيم بيرون هر چه گفتم درس دارم نمي تونم بيام قبول نكردن 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خاله تنبیهت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: اخه دلم نمیاد تنبیهت کنم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ حقمه به خدا از ئسط نصم كني خاله نمي زارن من درس بخونم پيشرفت كنم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خاله از فردا شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قول بده بیرون نریا 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ قبول آره از فردا آخه فردا هم مي خوام برم دنبال استخدامي از فردا ظهر اما تو اگه مي توني صبح هم بخون 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خاله ایی قراره با هم بخونیما باشه ظهر میخونیم اخه منم صبا حسشو ندارم بگو چه ساعتی میای تا برنامه بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ من ديگه ظهر خونم از 3.5 خوبه فدات شم؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ اره گلم خوبه پس 3.30 تا 5.30 5.30 هم بیا انجمن امار بده خوفه؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خوفه نفس من بيدي راحلهههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خودتو عشخ است خاله جووووون :aghosh: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ چه برنامه ریزی میکنن این 2تا یوحنا و نازنین شما مثل اینکه عقب موندین. این دوتا واسه خودشون دارن برنامه ریزی میکنن من که میدونم مثل همون تاپیک مسابقه بین علی و انوشه اینجا هم درس خوندن شما درست نمیشه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ نخیرم من امروز معادلات خوندم :w00: چنا نمیذاری ما پیشرفت کنیم :w00: چنا جلوی استعدادای ما رو میگیری:w00: خاله سمیرا بیا تو مدیری یه چیز بهش بگو 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ چه برنامه ریزی میکنن این 2تا یوحنا و نازنین شما مثل اینکه عقب موندین. این دوتا واسه خودشون دارن برنامه ریزی میکنن من که میدونم مثل همون تاپیک مسابقه بین علی و انوشه اینجا هم درس خوندن شما درست نمیشه نخير ما درس مي خونيم خوبشم مي خونيم بله چيه حسوديت مي شه محمد؟داري مشروط مي شي هان؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ بيا هر دو با هم بهش بگيم حسووووووووووووووووووووود:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ باشه اما کووووووووووووووووجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده