fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عزيزم منم ديشب بي حوصله بودم خوبي الان؟چه مي كني نازدونه؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ قربونت برم اره گلم خیلی خیلی خوبم فقط کمی تنبلی میکنم واسه درس خوندن که نمیدونم باید چیکا کنم خیلی هم استرس گرفتم از 4 اردیبهشت میان ترم ها شروع میشه:icon_pf (34): کاش زود سر عقل بیام کمی درس بخونم 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ آخ گفتي عزيزم من از تو بدترم من كنكور دارم نمي دونم چهكنم تا بشينم درس بخونم:ws44: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام بر همه:w31: خوبین؟؟؟؟ سمیرا جونم راحله جونم بازم بی حوصله اید؟؟؟؟؟:w74: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ آخ گفتي عزيزممن از تو بدترم من كنكور دارم نمي دونم چهكنم تا بشينم درس بخونم:ws44: میای ساعت بذاریم که درس بخونیم و انجمن هم بیایم خاله ایی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام بر همه:w31:خوبین؟؟؟؟ سمیرا جونم راحله جونم بازم بی حوصله اید؟؟؟؟؟:w74: سلام گلم خوبی ؟ نه بی حوصله نیستم اما کاش دعوام میکردین میرفتم درس بخونم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ میای ساعت بذاریم که درس بخونیم و انمن هم بیایم خاله ایی؟ آره به خدا قبوله مي ام با هم مي خونيم بعد با هم مي ايم استراحت عالي مي شه هر كس نخوند اون يكي رو دعوا مي كنه باش؟:girl_yes2::girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام بر همه:w31:خوبین؟؟؟؟ سمیرا جونم راحله جونم بازم بی حوصله اید؟؟؟؟؟:w74: سلام جيگر نه بي حوصله نيستيم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فقط تنبليم درس نمي خوونيم:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ آره به خدا قبوله مي امبا هم مي خونيم بعد با هم مي ايم استراحت عالي مي شه هر كس نخوند اون يكي رو دعوا مي كنه باش؟:girl_yes2::girl_yes2: اره خاله ایی تنبه هم در نظر میگیریم هرکس تو اون ساعت درس نخوند حق نداره انجمن بیاد خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:a030: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ قبوله نفس انجمن بي انجمن مي شه اون وقت واي اگه بشه خيلي خوب مي شه از كي شوع كنيم گلك؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام گلم خوبی ؟ نه بی حوصله نیستم اما کاش دعوام میکردین میرفتم درس بخونم:icon_pf (34): یکی منو دعوا کنه؟!:w74: امروز استادم درس میپرسید مرده بودم از ترس اگه از من پرسیده بود پرت میشدم از کلاس بیرون هیچی بلد نبودم سلام جيگر نه بي حوصله نيستيم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فقط تنبليم درس نمي خوونيم:viannen_38: هر کاری کردین به منم بگین 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ قبوله نفسانجمن بي انجمن مي شه اون وقت واي اگه بشه خيلي خوب مي شه از كي شوع كنيم گلك؟ از امروز شروع کنیم خوبه؟ 3تا 5 درس بخونیم 5تا 7 انجمن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ظهرا میخوابی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ یکی منو دعوا کنه؟!:w74:امروز استادم درس میپرسید مرده بودم از ترس اگه از من پرسیده بود پرت میشدم از کلاس بیرون هیچی بلد نبودم هر کاری کردین به منم بگین یوحی توام میای از امروز درس بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ از امروز شروع کنیم خوبه؟ 3تا 5 درس بخونیم 5تا 7 انجمن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ظهرا میخوابی؟؟؟؟؟؟؟ من 3.5 مي خوام برم آرايشگاه:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: چكار كنيم خوب؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ یکی منو دعوا کنه؟!:w74:امروز استادم درس میپرسید مرده بودم از ترس اگه از من پرسیده بود پرت میشدم از کلاس بیرون هیچی بلد نبودم هر کاری کردین به منم بگین يوحي توام بيا عزيزم درس بخونيم واي چه بده درس بلد نباشي آدم مي ميره و زنده مي شه:ws28: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ من 3.5 مي خوام برم آرايشگاه:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking:چكار كنيم خوب؟:JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: سمیرا جووونم 5 بر میگردی که؟ 5تا 7 درس 7تا 9 انجمن 9تا 11 درس بعدش من میرم لالا 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خوبه عزيزكم پس 5-7 مي خوونيم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خوبه عزيزكمپس 5-7 مي خوونيم:wubpink: باشه گلم پس من میرم ناهار بخورم یه استراحتی کنم و 5تا 7 میترکونیم 7هم بیا انجمن ببینمت:aghosh: فعلا بای بای:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ باشه نازگلم مي بينمت منم برم لالا كنم تا 3.5:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خاله جوووون خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اوووومدما هنوز داری میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باریکلااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده