fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ یوحیو میگی مامانی؟یوحی نفس منه. آفلیییییییین.فدی مامان خوف شممممممم راحله جون بذال اکیپمون کامل شه میلیم حالشونو میگیلیم. :167: نه جيگر sepide&alireza دخترمه:girl_yes2::girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اینجا شده پاتوق خونه خانوما؟ یالاه... یالاه.... ما اومدیم. اجازه هست صابخونه؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خوبي يوحنا؟ سلام عسل چلا اونجولی نیگام میتنی؟؟؟؟ اینجا شده پاتوق خونه خانوما؟ یالاه... یالاه.... ما اومدیم. اجازه هست صابخونه؟ سلاملکم خوش اومدین پاشین پاشین مهمون داریم:w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ اینجا شده پاتوق خونه خانوما؟ یالاه... یالاه.... ما اومدیم. اجازه هست صابخونه؟ آرا محمد حسينم ديگه كم مي اد:banel_smiley_4: اگه توي اون اكيب نيستي بيا تو راهت ميديم اگه آره برو :viannen_38::viannen_38::viannen_38: خوب گفتم راحله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام عسلچلا اونجولی نیگام میتنی؟؟؟؟ سلاملکم خوش اومدین پاشین پاشین مهمون داریم:w31::w31: بسي بي حوصله ام كلي كار دارم اما حسش نيست:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ بسي بي حوصله امكلي كار دارم اما حسش نيست:banel_smiley_4: چلا بی حوصله؟؟؟؟ الان خودم سر حالت میارم عسل هر کاری بوگو تا با هم انجام بدیم:w31: اصلا الان یه آژانس بگیر بیا پیش من تا با هم بحرفیم سر راه اومدنی فقز یادت نره چیپس بگیر 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ چلا بی حوصله؟؟؟؟الان خودم سر حالت میارم عسل هر کاری بوگو تا با هم انجام بدیم:w31: اصلا الان یه آژانس بگیر بیا پیش من تا با هم بحرفیم سر راه اومدنی فقز یادت نره چیپس بگیر فدات شم باشه اومدم چه چيپسي دوست داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ فدات شمباشه اومدم چه چيپسي دوست داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: از این کرانچیپس ها با طعم نمک دریایی یا طعم کاری:w31: فدات زود بیا 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلام یوحی جون سلام سلام مدیر جونی(اسمشون رو یادم رفتش) باشه مامانی.اگرم نخواست میشم یه دوست فقط! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلام یوحی جونسلام سلام مدیر جونی(اسمشون رو یادم رفتش) باشه مامانی.اگرم نخواست میشم یه دوست فقط! سلام سلام عسل نازی تو که حوصله ت سر نرفته؟ اگه رفته تو هم پاشو بیا پیش من سمیرا داره میاد!:w31: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ از این کرانچیپس ها با طعم نمک دریایی یا طعم کاری:w31:فدات زود بیا فدات باشه زودي مي خرم و مي ام :aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلام یوحی جونسلام سلام مدیر جونی(اسمشون رو یادم رفتش) باشه مامانی.اگرم نخواست میشم یه دوست فقط! اسم مديرمون محمد:girl_yes2: نه دختركم فرشته است باهاش صحبت كن قبول مي كنه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ فدات باشه زودي مي خرم و مي ام :aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بوووووووووووووووووووووووووووس آخ جونممممممممممممممممممممم:aghosh::w31::rose: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ بوووووووووووووووووووووووووووسآخ جونممممممممممممممممممممم:aghosh::w31::rose: فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا الان ني رسم خونه ي عشخم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ مرسی مامانی باشه مرسی یوحی من برم دیگه شبتون ناز شه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ ما هم کم کم برویم شبتون از همونا که نازی گفت باشه بوووووووووووس بای بای 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ شب همتون بخير خوب بخوابين منم كم كم مي رم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ آرا محمد حسينم ديگه كم مي اد:banel_smiley_4: اگه توي اون اكيب نيستي بيا تو راهت ميديم اگه آره برو :viannen_38::viannen_38::viannen_38: خوب گفتم راحله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام خاله جوووووووون خوبی عزیز دل؟؟؟؟؟؟ اره خیلی خوف گفتی دیروز کمی بی حوصله بودم ببخشید همینجوری رفتم نازی جووونم خوبی تو؟:icon_pf (44): یوحی خانمم چیطوره خوفه؟:icon_pf (44): محمد حسین تو شیطوری؟:icon_pf (44): (کسی دیگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده